:(:(W dodatku muszę odwołać moją studniówke, raczej nie będę mogła isc- nie założe butów na obcasie ani nie zatańczę wiec się nie opłaca choć żałuje to muszę tak zrobić
:(:(W dodatku muszę odwołać moją studniówke, raczej nie będę mogła isc- nie założe butów na obcasie ani nie zatańczę wiec się nie opłaca choć żałuje to muszę tak zrobić  

pozdrawiam

jeszcze nie wiem co to znaczy bo wczoraj dopiero odebralam wyniki RTG w poniedzialek jade do lekarza i zobaczymy co dalej. dzisiejsza noc przeplakalam po prostu sie boje . wiosna coraz blizej a ja moge tylko pomarzyc ze będę robila cos w ogrodku. przepraszam ze to wszystko pisze na Fo ale po prostu chcialam sie wygadac..
 jeszcze nie wiem co to znaczy bo wczoraj dopiero odebralam wyniki RTG w poniedzialek jade do lekarza i zobaczymy co dalej. dzisiejsza noc przeplakalam po prostu sie boje . wiosna coraz blizej a ja moge tylko pomarzyc ze będę robila cos w ogrodku. przepraszam ze to wszystko pisze na Fo ale po prostu chcialam sie wygadac..

.Lekarze -tylko operacja -
 .Lekarze -tylko operacja -  bałem się . Trafiłem na masażystę "SZAMANA "-mongoł ,miałem szczęście
 bałem się . Trafiłem na masażystę "SZAMANA "-mongoł ,miałem szczęście   -po kilku masażach i bańkach jak spodki oraz świństwach do łykania ,buł przechodził .Od tego czasu minęły trzy lata -odpukać -jest dobrze . Nie ma tak dobrze -właśnie biorę zastrzyki na RWĘ
  -po kilku masażach i bańkach jak spodki oraz świństwach do łykania ,buł przechodził .Od tego czasu minęły trzy lata -odpukać -jest dobrze . Nie ma tak dobrze -właśnie biorę zastrzyki na RWĘ    
   -to było w ramach pocieszenia
 -to było w ramach pocieszenia   

wiosna już nie długo zawita a ja jeszcze nie podsumowałam starego roku a przecież tyle się dzialo w ogrodzie, wiec zapraszam do ogladania..
  wiosna już nie długo zawita a ja jeszcze nie podsumowałam starego roku a przecież tyle się dzialo w ogrodzie, wiec zapraszam do ogladania..  

W tym roku pewnie będą kolejne rewolucje
 W tym roku pewnie będą kolejne rewolucje  Czekam na nie z niecierpliwością i ciekawością...co dalej...
 Czekam na nie z niecierpliwością i ciekawością...co dalej...   

Na studniówce byłam, nie mogłam pozwolić by choroba popsuła mi plany, było super nawet bólu nogi na drugi dzień nie żałuje -choć bolała jak cholera
 Na studniówce byłam, nie mogłam pozwolić by choroba popsuła mi plany, było super nawet bólu nogi na drugi dzień nie żałuje -choć bolała jak cholera Noga pobolewa ale co zrobić trzeba życ dalej i sie nie poddawać
 Noga pobolewa ale co zrobić trzeba życ dalej i sie nie poddawać   

I nie bój się pamiętamy o Tobie i będziemy pamiętać o takich ludziach jak ty się nie zapomina
  I nie bój się pamiętamy o Tobie i będziemy pamiętać o takich ludziach jak ty się nie zapomina