Wiejski eksperyment Pat
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiejski eksperyment Pat
Nie taka upiorna, żeby Ci tylko dyskoteki z w niej nie zrobił, bo nie będziesz musiała muzyki w domu puszczać 
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wpadłem z rewizytą , piękny ogród , uwielbiam taki klimaty
Gdzie jest taka piękna wieś ?
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patysiu - Ty widzisz, jak ja do Ciebie napisałam w weekend? No ale przecież nie pisałam, w KTÓRY weekend, prawda? No czasu nie ma, cholerka na nic...
Dziś się wybierałam do miasta w celach przyjemnościowych, drugi wyjazd to miał być, popołudniowy z wieczornym powrotem do domu. I poszłam na przystanek, postałam z 10 minut i... wróciłam do domu. A jak mnie to ucieszyło, jakbym nie wiem, jakie plany miała. Wyszłam za ogród, a tam w moich brzózkach znów prawdziwki! To już wiem, po co się wróciłam!
Dziś się wybierałam do miasta w celach przyjemnościowych, drugi wyjazd to miał być, popołudniowy z wieczornym powrotem do domu. I poszłam na przystanek, postałam z 10 minut i... wróciłam do domu. A jak mnie to ucieszyło, jakbym nie wiem, jakie plany miała. Wyszłam za ogród, a tam w moich brzózkach znów prawdziwki! To już wiem, po co się wróciłam!
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Maśko, spokojnie, to stodoła od sąsiada stolarza-neofity, tam sobie warsztat szykuje, a śliczny taki (warszta,t rzecz jasna....
)
Basiu, opalarka potem, na razie prace ręczne, czyli szpachelka, gruby sweter (bo w sieni działam, a tam tyle stopni co na dworze) i jechane... cale na raz nie zejdzie, trzeba obryć część poczekać, aż piaskowiec wodę odda i wtedy reszta nasiąknięta lepiej schodzi...no i same widzicie, że czas już na watek domowy, bo warzywnik dziczeje, a ja za remonty się wzięłam...
Małgosiu, ależ rozumiem doskonale, ja mam obsuwy czasowe znacznie poważniejsze
A te prawdziwki to tak błyskiem w czasie Twojego pobytu na przystanku wyrosły?
Krystianie, witam, choć mnie u Ciebie jeszcze nie było, ale w ten oto sposób mnie skusiłeś do zajrzenia do Twojego wątku i widzę, że masz tyle lat co moja chrzestna córka, ale pracowitości ze 100 razy więcej
Basiu, opalarka potem, na razie prace ręczne, czyli szpachelka, gruby sweter (bo w sieni działam, a tam tyle stopni co na dworze) i jechane... cale na raz nie zejdzie, trzeba obryć część poczekać, aż piaskowiec wodę odda i wtedy reszta nasiąknięta lepiej schodzi...no i same widzicie, że czas już na watek domowy, bo warzywnik dziczeje, a ja za remonty się wzięłam...
Małgosiu, ależ rozumiem doskonale, ja mam obsuwy czasowe znacznie poważniejsze
Krystianie, witam, choć mnie u Ciebie jeszcze nie było, ale w ten oto sposób mnie skusiłeś do zajrzenia do Twojego wątku i widzę, że masz tyle lat co moja chrzestna córka, ale pracowitości ze 100 razy więcej
-
MaGorzatka
Te prawdziwki chyba mnie wyciągnęły w przystanku! No to kiedy ten nowy wątek? Mam nie iść spać?
- survivor26

nieeee...spokojnie do końca tygodnia, dopiero zdjęcia archiwalne odkopujęMaGorzatka pisze:Te prawdziwki chyba mnie wyciągnęły w przystanku! No to kiedy ten nowy wątek? Mam nie iść spać?
- Maska

- Kontakt:
Pati to tam mieszka ten znajomy stolarz?
- survivor26

Maryś, dzięki, Ty wiesz za coMaska pisze:Pati to tam mieszka ten znajomy stolarz?
Dobra, starczy wysiadywania na FO, dzieci o bajkę wołają, bedzie o duchach w stodole
-
MaGorzatka
Piękne to zdjęcie stodołowe 
- Maska

- Kontakt:
To biedne dzieci jeszcze nie śpią a przedszkole? Kup jutro śledzie nie zapomnij! 
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
OJ, matko wyrodna, do tej pory dzieci , żeby nie spały? Mój książkowo o dwudziestej idzie do siebie i koniec dyskusji. No chyba, że chce czytać książki to tego nigdy nie bronię. Jednak rano mamy wstawanie 6.30, to spać musi szybko chodzić.
Mamy podobne zainteresowania. Ja wolę majsterkować niż sprzątać. Brrr...jak ja nienawidzę sprzątać.
Mamy podobne zainteresowania. Ja wolę majsterkować niż sprzątać. Brrr...jak ja nienawidzę sprzątać.
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
A kto lubi sprzątać oprócz perfekcyjnej pani domu ?
Mnie się tam wydaje ,że to wersja dla nas ,że dzieci o bajkę wołają - Pat się tak spieszyła ,że na godzinę nie popatrzyła
no a teraz znikam ,bo mnie właścicielka wątku wygoni
Mnie się tam wydaje ,że to wersja dla nas ,że dzieci o bajkę wołają - Pat się tak spieszyła ,że na godzinę nie popatrzyła
no a teraz znikam ,bo mnie właścicielka wątku wygoni
- survivor26

No to wróciłam jeszcze z wyjaśnieniami: tak, moje dzieci zasypiają o tej porze, konkretnie o 22 starsza, koło 23 młodsza...też bez dyskusji, po prostu tak mają, wysyłać je do łóżka mogę i o 18, a i tak nie zasną, mogę je zmęczyć w dzień do upadłego, a i tak nie zasną... dlatego właśnie na forum grasuję świtem, wieczorem nie ma szans, bo zasypiam zwykle w 15 sekund po nich...a zatem, dobranoc 
- Maska

- Kontakt:
Może bajeczkę Ci opowiedzieć?
- survivor26

Dzień dobry
Ja tradycyjnie od 6 na nogach, tym razem niepotrzebnie, bo starsza znowu przeziębiona i do przedszkola nie idzie
Na razie nic poważnego oprócz lekkiej gorączki i kaszlu, ale jest nadzieja, że uchwycę wirusa w zarodku i tym razem nie będą obie zasmarkane 3 tygodnie chodzić
W związku z powyższym wszelkie prace domowo-ogrodowe mogę sobie raczej darować (no chyba, że uda się obie panienki podstępnie uśpić po obiedzie, choć to broń obosieczna, bo wtedy idą spać o północy), ale za to może choć dyniową czapkę szydełkową dla młodszej skończę
Marysiu, a znasz takie bajki, które pozwalają dzieci do wyrek o przyzwoitej porze zagonić?
A przy okazji, ten wątek dociągnę do końca października, ale w międzyczasie, zaczyna coś powstawać i tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=60458
W związku z powyższym wszelkie prace domowo-ogrodowe mogę sobie raczej darować (no chyba, że uda się obie panienki podstępnie uśpić po obiedzie, choć to broń obosieczna, bo wtedy idą spać o północy), ale za to może choć dyniową czapkę szydełkową dla młodszej skończę
Marysiu, a znasz takie bajki, które pozwalają dzieci do wyrek o przyzwoitej porze zagonić?
A przy okazji, ten wątek dociągnę do końca października, ale w międzyczasie, zaczyna coś powstawać i tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=60458