Geniu Przepraszam cie za długa nieobecnosć na twoich wateczkach ale wiesz człowiek planuje a życie krzyżuje

Ale już wróciłem ...bardzo miło jest mi ponownie gościć u cb... Ehh ileż u cb watkach Wiosny....ile kolorów... najchętniej zapadłbym tutaj w sen zimowy aż do Wiosny...gdy za oknem zobacze jak mi wyszła rabatka z wiosennymi zakładana rok temu jak pamiętasz heh

Masz naprawde bardzo piękny ogród kiedyś już to mówiłem ale musiałem to powtórzyć...widać że masz Pasję tworzenia...i byle niepowodzenie czy problemy życiowe nie zniechęcają cię do przebywania w ogrozie... To bardzo dobrze...Wiem z własnego doświadczenia że wizyta w ogrodzie poprawia samopoczucie...nastrój...dodaje energi człowiekowi a przede wszystkim nastawia go pozytywnie do życia ....Najważniejsze w tworzeniu ogrodu jnies jest to co powiedzą inni lecz to jak my go widzimy ..jak się w nim czujemy i czy chcemy do niego wracac.... Ogród powinien być tak jak u cb miejscem do którego jak sądzę Nawet z daleka od domu wracasz myślami ....przenosisz się do jego ulubionych zakamarków....
Pro po roślin wiosennych łapie coraz większego bakcyla ale to szczególnie dzięki tobie i twoim wąteczkom...bo jak się napawam tak widokiem tych twoich pięknych roślinek to ja też pragne u siebie w ogrodzie chociaz kilka mieć

a po za tym Kwiaty wiosenne mają w sobie taką nadzwyczajną moc podnoszenia na duszy zwłaszcza w ponure deszczowe dni lub pelne problemów w życiu... ich barwa kwiatu...ich soczysta zieleń liści..noi ten zapach ...mmm naprawde odpręża....a patrząc na nie tak ciepło robi sie na serduchu... myśli się że już niedługo lato...i wgl. Wszystkie troski znikają