...który Cię, jak widać uważnie podpatrujeannaoj pisze:Podpatrzył mnie sąsiad ,który

No wielki szacun dla Ciebie!

A tak w ogóle to piękne węże i cudoooowne kwiecie!!

...który Cię, jak widać uważnie podpatrujeannaoj pisze:Podpatrzył mnie sąsiad ,który
To jest ciężka chorobaKwiAnna pisze:jakie to muszą być emocja przy takich widokach na żywo
Bardzo trafne spostrzeżenieannaoj pisze:zacznij tylko bawić się męskimi zabawkami, a nie wytrzymają..
Więc zapraszam naemerald pisze: Następna kolekcja, którą najlepiej oglądać w realu
Kochany chłopina ,namordował się bo co chwila zmieniałam koncepcję i dokładałam mu jakieś półki.Akwelan_2009 pisze: to masz wspaniałego i uczynnego Sąsiada
Henryku ,moje są takie ,bo prawdopodobnie gdzieś popełniłam błąd w ich pielęgnacji.hen_s pisze:Kiedy patrzę na Twoje to widzę, że ja za swoje wziąłem się kilka lat za późno i nie wiem czy doczekam takich okazów..
A w czym problempiasek pustyni pisze:Ależ mnie wzięło na te chamaki
A bo ze mnie to taka Zosia -samosia,onectica pisze:za spawanie to nawet ja się nie próbowałam brać
Ależ miejsce dla chamaków to ja znajdę, spokojnie możemy pogadać o tej drugiej części...Gaga1960 pisze: A w czym problemjeszcze jeden regalik,a my ci pomożemy uzbierać kolekcję i będzie jak znalazł
Ja jakoś tego stwierdzenia nigdy nie mogłem zrozumieć. Mammilarie to było moje pierwsze kaktusowe zauroczenie. Olbrzymia różnorodność okolcowania, długi okres kwitnienia. Dla mnie to ciągle są najpiękniejsze kaktusy nawet bez kwiatów.tych mało lubianych mammillarek
Masz Rynio całkowitą rację,Mammillarki to moja miłość od pierwszego wejrzenia.Rynio2 pisze:Ja jakoś tego stwierdzenia nigdy nie mogłem zrozumieć. Mammilarie to było moje pierwsze kaktusowe zauroczenie. Olbrzymia różnorodność okolcowania, długi okres kwitnienia. Dla mnie to ciągle są najpiękniejsze kaktusy nawet bez kwiatów.