I znowu następny OGRÓD...
- karina1
- 1000p

- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: I znowu następny OGRÓD...
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
zakupy piękne jak to wszystko zakwitnie to sasiadom szczęki opadną, jadalną różtcę znam tylko Hanse jest bardzo podobna, pozostałe cięzko zidentyfikować bo zdjęcia są troszke prześwietlone (tak mi sie wydaje) chyba że mi komp szwankuje i źle widzę. Pozdrawiam serdecznie
- drozd

- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Matemax
Trochę jestem spóźniony ale serdecznie gratyluję Ci złotej karty jak i szerokich kontaktów na forum.
Z podziwem patrzę na szybkość rozwijania tego tematu. Ogród Twój chyba w takim tempie nie rośnie, bo dopiero było by co zazdrościć.
Trochę jestem spóźniony ale serdecznie gratyluję Ci złotej karty jak i szerokich kontaktów na forum.
Z podziwem patrzę na szybkość rozwijania tego tematu. Ogród Twój chyba w takim tempie nie rośnie, bo dopiero było by co zazdrościć.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- Matemax
- 1000p

- Od: 14 sty 2010, o 19:27
Witajcie moi goście dziękuję za odwiedziny
kubus2015 Dzięki za odwiedziny. Jestem zawstydzony po tym co napisałeś, a rzadko mi się to zdarza, tyle pozytywów
Zakładaj najprędzej jak potrafisz swój wątek
Jest więcej takich osób niż przypuszczasz
dzięki za pozytyw, jestem też ciekaw co z cannami będzie
Karinko

Dzięki Krysiu za fatygęJadzia1 pisze:Mateusz ja niestety nie znam nazw tych piękności, ale i nie nazwane wyglądają pięknie, bardzo lubię różowy kolor.
Iguś trudnoiga23 pisze:Mateuszu, róże piękne, ale nie pomogę, nie jestem znawcą różanym.
Boguśko dzięki, nie pomyślałem o tym wądku, na pewno je tam umieszczę.bogusia177 pisze:Matii gratulacje ----chłopie ale ty lecisz
Daj sobie róże do identyfikacji ,na pewno ktoś będzie wiedział ich nazwy
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=41&t=14579 :P
Jadziu masz rację nie ma się co przejmować tymi łacinamiJAKUCH pisze:JADZIU i miał święta racje ,bo naprawdę pięknie rośnie . Mati nie przejmuj sie nazwana ,nie nazwana co to za różnica . Grunt ,że wszystkie zdrowo rosna i są piękne
Basiu dziękuję, co do cann to mam taką nadzieję, krzewuszka się bardzo rozrasta, spróbuję ją w tym roku uformować na wysokim pniu.Cynthia pisze:Mati ale poleciałeś z tymi kannami![]()
Będzie co podziwiać latem....
Ta krzewuszka z pierwszego zdjęcia jet urocza.
Dostałam latem patyczki takiej samej, od działkowej sąsiadki.
Nie mam ręki do ukorzeniania patyczków ale z kilku ,jeden jakoś dotrwał żywy do jesieni.
Potem niechcący skróciłam go o połowę kosiarką ....zobaczymy wiosną czy ma mu się na życie![]()
Serdecznie gratuluję złotka
Danuśko masz zupełną racjędanutab pisze:Mateuszu Jadzia ma częściowo rację że najważniejsze jest jej piękno, jednak przyjemnie jest ją nazwać.
kubus2015 Dzięki za odwiedziny. Jestem zawstydzony po tym co napisałeś, a rzadko mi się to zdarza, tyle pozytywów
kubus2015 pisze:Cieszy mnie również fakt że istnieją i świetnie się mają na forum zielonopalcych przedstawiciele naszego pokolenia, do tego płci męskiej
Jest więcej takich osób niż przypuszczasz
Aniu witaj, tak to ta sama, może jakoś inaczej wyszłaAniaDS pisze:Róża na pierwszym i drugim zdjęciu to to samo?
WitajARABELLA pisze:Mateo piękne kwiatki pokazujesz Ciekawa jestem ,jak zakwitną ci kanny
Karinko
Isiu dzięki, możliwe że trochę inaczej w słońcu wyszło, co do sąsiadów to nie wiem jak będą reagować, możliwe, że w ogóleIsia pisze:
zakupy piękne jak to wszystko zakwitnie to sąsiadom szczęki opadną, jadalną różycę znam tylko Hanse jest bardzo podobna, pozostałe ciężko zidentyfikować bo zdjęcia są troszkę prześwietlone (tak mi się wydaje) chyba że mi komp szwankuje i źle widzę. Pozdrawiam serdecznie
Januszu dziękuję za odwiedziny, jestem na etapie poznawania cann, mam wiele jeszcze pytań do Ciebie w ich sprawie, ale już nie w tym wątkudrozd pisze:Witaj Matemax
Trochę jestem spóźniony ale serdecznie gratuluję Ci złotej karty jak i szerokich kontaktów na forum.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Mati, a planujesz zakup jakiś róż w tym roku?
- Matemax
- 1000p

Gosiu witaj
, co do róż to mam nadzieję, że mi przezimują oczka nowych odmian po okulizacji, ale też mam zamiar kupić z trzy pienne krzaczki, zależy mi bardzo na odmianach zwisających, pozdrawiam 
- Margo2

- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Mateuszu na nodze ładnie prezentuje się Excelsa,mam ją i
właśnie pięknie zwisają jej pędy pełne kwiatów,ja jestem zadowolona,chociaż łapie mączniaka.
Jednak w tym roku nie chorowała i nigdy bym się jej nie pozbyła,a takie miałam już zamiary
właśnie pięknie zwisają jej pędy pełne kwiatów,ja jestem zadowolona,chociaż łapie mączniaka.
Jednak w tym roku nie chorowała i nigdy bym się jej nie pozbyła,a takie miałam już zamiary
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Mati-
jaki Ty przystojniacha jesteś??? no,no....ja mam córę dorosłą....wiesz 
- Margo2

Grażynko, ja myślę, że on już dawno wyswatany, tylko nas tak kokietował 
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Próba nie strzelba....a nóż

- piofigiel
- 1000p

- Od: 11 lis 2009, o 17:15
No i co miałem rację z tą fryzurą? przecież czytam i widzę co się dzieje....
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- Matemax
- 1000p

Grażynko to chyba nie do mnie tylko koło mnie
Halinko dzięki, sprawdzę oferty, może coś wybiorę
Gosiu na pewno masz szczęście, piękny kolorek tej róży, lubię takie ciemne

Halinko dzięki, sprawdzę oferty, może coś wybiorę
Gosiu na pewno masz szczęście, piękny kolorek tej róży, lubię takie ciemne

- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Mateusz podziwiam Cię że umiesz okulizować róże , jak będziesz potrzebował gałązki jakiejś mojej róży to służę, rapshody już Ci obiecałam .Matemax pisze:Gosiu witaj, co do róż to mam nadzieję, że mi przezimują oczka nowych odmian po okulizacji, ale też mam zamiar kupić z trzy pienne krzaczki, zależy mi bardzo na odmianach zwisających, pozdrawiam
Cudne wiosenne kwiatki .
Genia
- Matemax
- 1000p

Tomaszu też mi się podobają te iglaczki są dobrze uformowanepiofigiel pisze:No i co miałem rację z tą fryzurą? przecież czytam i widzę co się dzieje....![]()
Pozdrawiam Tomek