Ja to w sobotę do szkoły mam zamiar jechać zobaczymy czy będę mogła siedzieć na dupsku bo jak tak to jadę się uczyć (w sumie to 2 dni od zabiegu miną) ,ale mam stracha ,dobrze ,że WY ze mną jesteście !!! Dzięki WAM czuję się o wiele lepiej
Iza ja również jestem z Tobą, na pewno wszystko będzie dobrze, wiem że łatwo się mówi..
Szczurki śliczne ten nr 2 wygląda jakby sobie ćwiczył
Śliczne roślinki takie zadbane
2iza pisze:Ja to w sobotę do szkoły mam zamiar jechać zobaczymy czy będę mogła siedzieć na dupsku bo jak tak to jadę się uczyć (w sumie to 2 dni od zabiegu miną) ,ale mam stracha ,dobrze ,że WY ze mną jesteście !!! Dzięki WAM czuję się o wiele lepiej
A poduszka nie pomoże?Ja tak na poważnie się pytam-żeby nie było chichów-śmiechów.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
2iza pisze:.....ale jest też druga strona tego medalu znalazłam dziś szczurki co prawda nie rasowe (tak zwane z wpadki sklepowej) mają jak na razie 10 dni i wyglądają tak (te co wybrałam ) :
1
2
3
Wybrałam 3 i jakąś z tych dwóch pierwszych A i z dojazdem nie ma problemu bo z okolic
Ale jestem happy !!!!
Świetne a zwłaszcza te trzy powyższe roślineczki
Wiesz że one bardzo się przywiązują do swojego opiekuna ?
Są przesympatyczne te szczurki.
Ja to biorę z miłości te maluszki i do kochania ,a nie żeby psikuska zrobić Kup jej taka maskotkę i zapakuj w wielki karton z kokardą na pewno się przestraszy