Ogród Moni cz.2
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na działce jestem w zasadzie codziennie, ale brak czasu na sprawy ogrodowe, bo pochłonęły nas chwilowo budowlane
, a przy tym niewiele udaje się zrobić, bo zaczęły spadać jabłka z jabłoni i mój kochany psiak domaga się zabaw jabłkiem

różyczki też przyniosłam, żeby było na co popatrzeć jak ich zabraknie jesienią i zimą

różyczki też przyniosłam, żeby było na co popatrzeć jak ich zabraknie jesienią i zimą

- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Isia pisze:Monisiu dawno u Ciebie nie byłam ale jak usiadłam od 1 postu wszystko obejrzałam rzeczywiście różyce masz zachwycające ilośc odmian oszałamia. Najbardziej wpadła mi w oko Fellowship pomarańczowa, mogłabys wstawic jej jeszcze jakieś fotki i cos bliżej napisać, to wielkokwiatowa czy rabatówka jak wysoka rośnie ....![]()
z góry dziękuję za odpowiedż
![]()
- Alania

Isiu, przepraszam, zapomniałam odpisaćIsia pisze:Isia pisze:Monisiu dawno u Ciebie nie byłam ale jak usiadłam od 1 postu wszystko obejrzałam rzeczywiście różyce masz zachwycające ilośc odmian oszałamia. Najbardziej wpadła mi w oko Fellowship pomarańczowa, mogłabys wstawic jej jeszcze jakieś fotki i cos bliżej napisać, to wielkokwiatowa czy rabatówka jak wysoka rośnie ....![]()
z góry dziękuję za odpowiedż
![]()
Fellowship nie rośnie zbyt wysoko - ok.70cm. Kwiaty ma mocno pomarańczowe, bardziej od Westerlanda, długo się utrzymują na krzaczku i przyciągają wzrok, kwitnie bukiecikami - po kilka kwiatów na każdej gałązce. Ja swojej muszę się pozbyć, bo mi nie pasuje do reszty róż (nie wiedziałam, że taka bedzie gdy kupowałam), ale ogólnie jest b.ładna - każdy właśnie na nią zwraca uwagę przez te wyjątkowe kwiaty.
- Alania

Aniu, kompletnie nie mam czasuAniaDS pisze:Moniś, uciekł mi Twój wątek![]()
![]()
jutro znów się zaczyna![]()
![]()
trzymam kciuki za następny pomyślny rok szkolny![]()
musze zaglądnąć na FM co tam u Ciebie.
Przyszły okna?
A na kawkę wpadniesz do mnie?
Nie gniewaj się, ale w najblizszym czasie nie uda mi się wyrwać