Tu będzie moje niebo... Cynthia cz.3
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu, Jadziu, Magdo, Jolu dziękuję Wam za wizytę
Dzisiaj jadę na targi
......już nie mogę się doczekać.....
Mam nadzieję kupić jakieś fajne trawki , floksy ......i lista jest spora
Za to wczoraj udało mi się kupić wymarzoną Vanilkę
Zobaczcie jaka jest cudna.....

A to widoczki z działki

Dzisiaj jadę na targi
Mam nadzieję kupić jakieś fajne trawki , floksy ......i lista jest spora
Za to wczoraj udało mi się kupić wymarzoną Vanilkę
Zobaczcie jaka jest cudna.....

A to widoczki z działki

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- Cynthia

Dziewczyny dzięki za odwiedziny i miłe słowa
Zakupy bardzo mi się udały
I tak nie kupiłam wszystkiego ale już brakło mi rąk.
Teraz będę to wszystko sadzić do wiosny
......bo już mi balkon pęka w szwach od oczekujących roślinek a na szafie mam kilogramy cebulek.....
Jedno jest pewne .......już na targi więcej nie jadę bo to i tak zawsze trzeba coć dokupić albo zobaczy się coś ładnego.....całkiem nie potrzebnego ale miłego dla oka....i trzeba to mieć
Zakupom mówię KONIEC
A to moje nabytki w kolorach jesieni......

Oprócz tego kupiłam cebulki hiacyntów i krokusów
Ale mi się humorek poprawił

Zakupy bardzo mi się udały
I tak nie kupiłam wszystkiego ale już brakło mi rąk.
Teraz będę to wszystko sadzić do wiosny
Jedno jest pewne .......już na targi więcej nie jadę bo to i tak zawsze trzeba coć dokupić albo zobaczy się coś ładnego.....całkiem nie potrzebnego ale miłego dla oka....i trzeba to mieć
Zakupom mówię KONIEC
A to moje nabytki w kolorach jesieni......

Oprócz tego kupiłam cebulki hiacyntów i krokusów
Ale mi się humorek poprawił
-
vita

- Od: 5 sie 2009, o 20:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Cynthio
Nie wiem nad czy bardziej się skupić? Na udanych zakupach, czy odważnie przez Ciebie wygłoszonej deklaracji niechodzenia na targi ogrodnicze?
Doskonale Cię rozumiem, te czekające na wysadzenie rośliny, mnóstwo cebulek przeróżnych....i ciągła potrzeba na....
coś jeszcze! Dopóki będziemy tu, na forum, to tak będzie! Ja się nawet cieszę, bo mam gotowe usprawiedliwienie
Moich zachłannych zakupów. Nic się nie martw, samo się ureguluje, w końcu ogród powie: dość!
Póki co, jak pięknie ubogaci się działka jesienią po ostatnich zakupach! I tego się trzymajmy
Pozdrowionka 
Doskonale Cię rozumiem, te czekające na wysadzenie rośliny, mnóstwo cebulek przeróżnych....i ciągła potrzeba na....
coś jeszcze! Dopóki będziemy tu, na forum, to tak będzie! Ja się nawet cieszę, bo mam gotowe usprawiedliwienie
Moich zachłannych zakupów. Nic się nie martw, samo się ureguluje, w końcu ogród powie: dość!
Póki co, jak pięknie ubogaci się działka jesienią po ostatnich zakupach! I tego się trzymajmy
- Cynthia

Wiktorio witam Cię serdecznie i dziękuję za odwiedziny
Zanim mój ogródek powie DOŚĆ
.....jeszcze dużo wody upłynie
Postanowiłam już nie chodzić na żadne zakupy tej jesieni bo nie wiem kiedy posadzę to, co czeka w kolejce do wywiezienia na działkę
Czasu mało a donic i cebulek przybywa.....to wielka radocha ale ja mam tylko weekendy do zaospodarowania więc muszę na razie przystopować.......łomatko
.......sama nie wierzę w to co mówię
Wiktorio a Ty kiedy pokażesz nam swój ogródek
Pozdrawiam serdecznie
Zanim mój ogródek powie DOŚĆ
Postanowiłam już nie chodzić na żadne zakupy tej jesieni bo nie wiem kiedy posadzę to, co czeka w kolejce do wywiezienia na działkę
Czasu mało a donic i cebulek przybywa.....to wielka radocha ale ja mam tylko weekendy do zaospodarowania więc muszę na razie przystopować.......łomatko
Wiktorio a Ty kiedy pokażesz nam swój ogródek
Pozdrawiam serdecznie
-
vita

- Od: 5 sie 2009, o 20:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam tak samo...zanim ogródek powie dość, sporo wody upłynie
Zgodnie jednak z mądrym powiedzeniem: "mierz siły na zamiary"...tak, też trochę przystopuję
Dni coraz krótsze, a ja uwielbiam je mieć całe dla ogrodu! Teraz zostają i mi tylko piątkowe popołudnia i soboty...
Żal, że sezon u nas taki krótki....ty niecierpliwiej będziemy czekać na wiosnę i na rośliny, które posadziliśmy jesienią.
Pewnie dopiero na wiosnę zdecyduję się pokazać swój ogródek
Miłego dnia

Zgodnie jednak z mądrym powiedzeniem: "mierz siły na zamiary"...tak, też trochę przystopuję
Dni coraz krótsze, a ja uwielbiam je mieć całe dla ogrodu! Teraz zostają i mi tylko piątkowe popołudnia i soboty...
Żal, że sezon u nas taki krótki....ty niecierpliwiej będziemy czekać na wiosnę i na rośliny, które posadziliśmy jesienią.
Pewnie dopiero na wiosnę zdecyduję się pokazać swój ogródek