Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Faktycznie kawałek m. grającego w jego "fascynujące" gierki wkradł się w kadr i jego bajzel - wiecie, że on ma notatki do gry?
Nie pokruszył się Inag - twardziel z cissusa, ale potrafi się nagiąć do moich propozycji
Jeszcze go przycięłam kawałeczek - więc jeśli ktoś chętny
A to przypływ weny (biedny fikus :P ) - tylko parapet okropny, bo jeszcze ciągle jesteśmy w fazie urządzania się

A tu sadzoneczka anturium (od Antosi) - bardzo się zbuntowała i dostała za karę ubranko
A to przypływ weny (biedny fikus :P ) - tylko parapet okropny, bo jeszcze ciągle jesteśmy w fazie urządzania się

A tu sadzoneczka anturium (od Antosi) - bardzo się zbuntowała i dostała za karę ubranko

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli

I to jeszcze dziś popełniłam, ale zdjęcie nie wyraźne, a i efekt będzie jak roslinki podrosną - w roli głównej epipremnum złote i cissus rombolistny junior 

- anoli

Koszyczek to prezent od Babci
Ostatnio ma etap rozdawania, bo szykuje się na śmierć
Zawiozłam więc jej parę roślnkowych sadzonek i powiedziałam, że jeszcze doczeka się z nich dżungli :P
Anturium nastraszone, teraz zobaczymy czy nie przesadziłyśmy 8)
Oby nie padło ze strachu 
Anturium nastraszone, teraz zobaczymy czy nie przesadziłyśmy 8)
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ilonko, pomysł z koszyczkiem - pierwsza klasa
Gratuluję inwencji.
A moja Babcia wybiera się na tamten świat od 20 lat ;) Teraz ma 89, przeżyła wszystkie koleżanki i ciągle jeszcze ma zwariowane pomysły. Ostatnio drapała się gdzieś po drabinie - serce nam stanęło na ten widok
Niestety - mimo iż kiedyś pracowała jako kwiaciarka - kwiatków żadnych nie ma.
A moja Babcia wybiera się na tamten świat od 20 lat ;) Teraz ma 89, przeżyła wszystkie koleżanki i ciągle jeszcze ma zwariowane pomysły. Ostatnio drapała się gdzieś po drabinie - serce nam stanęło na ten widok
- anoli

Babcia notorycznie morduje kwiaty - tylko hoja dotrzymuje jej towarzystwa. Szczeniaczek, to nie jest dla niej dobry pomysł. U Babci wszystko musi mieć wytłumaczenie praktyczne - nieraz słyszałam a na co Ci te psy? hm...Cieszę się, że się Wam mój pomysł spodobał

Karinko - moja też wysokościowa, koniecznie musiała sama myć okna - chociaż ma zawroty głowy i omdlenia - ale przecież pytałam tylko 10 razy czy przyjechać...No więc chwała niebiosom, że spadła do mieszkania...
Karinko - moja też wysokościowa, koniecznie musiała sama myć okna - chociaż ma zawroty głowy i omdlenia - ale przecież pytałam tylko 10 razy czy przyjechać...No więc chwała niebiosom, że spadła do mieszkania...