Galeria.Dalie Stanisława cz.4
Re: Dalie Stanisława cz.4
Mirko,
ja nie wiem w jaki sposób to zdjęcie (jeśli jest Twoje) znalazło się w katalogu dalii p. Jaroslava Loufka, bo ja na pewno go tam nie wstawiłam... Czy Ty mu je wysyłałaś?
ja nie wiem w jaki sposób to zdjęcie (jeśli jest Twoje) znalazło się w katalogu dalii p. Jaroslava Loufka, bo ja na pewno go tam nie wstawiłam... Czy Ty mu je wysyłałaś?
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- LadyK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 wrz 2015, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne dalie jak zwykle. Ja tam w swoim zamowieniu już nic nie będę zmieniać bo tak można by bez końca
A zdjęcia naszych okazów zawsze można sobie przed wstawieniem zabezpieczyć wstawiając w nim podpis.

Pozdrawiam Katarzyna
"Kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu, głupia w nocy śpi, to się jej nazbiera"
"Kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu, głupia w nocy śpi, to się jej nazbiera"
- mirdem
- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Basiu nie nie wysyłalam zdjęcia , było na Tynipicu ( ale przejrzałam , teraz go tam nie ma ) , to zeszłoroczne zdjęcie ( moje bo w tle jest mój dom
)................... a podpisu na zdjęciu wstawiac nie umiem

Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
Pewnie Pan sobie pożyczył...
dobrze jest sygnować swoje zdjęcia - wtedy problem jest z głowy, bo takie sygnatury są nieusuwalne. Jak nie sygnujesz, to zawsze narażasz się na "pożyczenie" przez kogoś. Są różne programy w internecie tylko do sygnowania.
Jak zmniejszam zdjęcia, to w darmowym programie do zmniejszania zdjęć (zmniejszacz.pl) jest możliwość sygnowania zdjęcia.
np.

Sygnatura w prawym dolnym rogu. Zajmuje to małą chwilkę.
dobrze jest sygnować swoje zdjęcia - wtedy problem jest z głowy, bo takie sygnatury są nieusuwalne. Jak nie sygnujesz, to zawsze narażasz się na "pożyczenie" przez kogoś. Są różne programy w internecie tylko do sygnowania.
Jak zmniejszam zdjęcia, to w darmowym programie do zmniejszania zdjęć (zmniejszacz.pl) jest możliwość sygnowania zdjęcia.
np.

Sygnatura w prawym dolnym rogu. Zajmuje to małą chwilkę.
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- LadyK
Wygrzebałam zdjęcie mojej dalii parkowej NN - zrobiłam podpis w irfan view u góry jak i na kwiatach jak znak wodny ale tu za dużo tłumaczenia.
Mirko jeżeli używasz ( masz konto) w fotosiku tam też jest opcja wstawiania tekstu bardzo prosta jak coś to napiszę w pw. bo odchodzimy od tematu dalii - choć muszę przyznać, że teraz nie omieszkam sygnować co moje bo wcześniej z lenistwa wrzucałam zdjęcia bez podpisu

Mirko jeżeli używasz ( masz konto) w fotosiku tam też jest opcja wstawiania tekstu bardzo prosta jak coś to napiszę w pw. bo odchodzimy od tematu dalii - choć muszę przyznać, że teraz nie omieszkam sygnować co moje bo wcześniej z lenistwa wrzucałam zdjęcia bez podpisu

Pozdrawiam Katarzyna
- LadyK
Dodam jeszcze, że niestety ale umieszczanie sygnatury w rogu nie chroni przed wykorzystaniem zdjęć przez kogoś innego.
Jeśli ktoś jest w stanie zidentyfikować moją powyższą dalię to byłoby fajnie.
Jeśli ktoś jest w stanie zidentyfikować moją powyższą dalię to byłoby fajnie.
Pozdrawiam Katarzyna
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mam przyjemność przedstawić pierwszą prezentację dalii Stanisława na filmiku:
Dalie Stanisława cz.1
Fotografie pochodzą z archiwum Stanisława. To akurat jest sezon 2013r.
W przygotowaniu kolejne.
Miłego oglądania!
Dalie Stanisława cz.1
Fotografie pochodzą z archiwum Stanisława. To akurat jest sezon 2013r.
W przygotowaniu kolejne.
Miłego oglądania!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Przemekt23
- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ciekawy filmik. Raj dla oczu w takie jesienne wieczory. Przed ostatnie zdjęcie dali w filmiku to może być Jean Marie? Miłko dobra robota 

Miłko, zmień zawód na reżysera filmów o roślinach ozdobnych! Pięknie udał Ci się filmik - już czekam na kolejne produkcje. A Stanisław niech kombinuje drugie pole, bo na pewno przybędzie chętnych na te wszystkie piękne okazy!
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
Piękności... Najgorsze to to rwanie darni, zeby miejsce przygotować, bo chciało by się wszystkie. Idealnie by jeszcze było, jakby były podpisane
(widzisz Miłeczko - podasz rękę, to jeszcze drugiej zażądają
)

- LadyK
Miłko Dzięki Tobie mamy w jednym miejscu zebrane piękne dalie P. Stanisława więc miłe to dla oka i pożyteczne zarazem jakby ktoś jeszcze nie był zdecydowany.
Pozdrawiam Katarzyna
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
A ja mam prośbę do Pana Stanisława
gdyby pan mógł napisać jakie dalie brały udział w tym filmiku 

Pozdrawiam Alicja
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Te wszystkie dalie są już podpisane na zdjęciach we wątkach Stanisława! Poszukajcie sobie!
Ustaliliśmy ze Stanisławem, że będzie bez nazw. Tak w celu pokrzepienia serc na długie zimowe wieczory. Może wyobraźcie sobie, że to quiz!
No kto odgadnie wszystkie? Co? 
Może w przyszłości zrobimy coś wspólnie ze Stanisławem, ale nie teraz. Może z przyszłorocznym materiałem.

Ustaliliśmy ze Stanisławem, że będzie bez nazw. Tak w celu pokrzepienia serc na długie zimowe wieczory. Może wyobraźcie sobie, że to quiz!

Może w przyszłości zrobimy coś wspólnie ze Stanisławem, ale nie teraz. Może z przyszłorocznym materiałem.

Miłka
A jaka jest nagroda?