Alicjo, witaj
właściwie to masz rację, że ogród w zimowej scenerii też wygląda pięknie, ale te pogodowe huśtawki to nie są dobre
widziałam, że mój sprzedażowy wątek zaznaczyłaś, jeśli szukasz jakiejś rośliny to pisz i pytaj czy mam, chętnie Ci podeślę
Alicjo pozdrawiam i zdrówka życzę
Przemku i Ciebie miło gościć
U nas już śniegu prawie nie ma, jest dodatnia temperatura w ciąga dnia, oby tylko mrozy nie nadeszły. Przemku, wiedziałam, że Terenia nasionka do Ciebie wysłała, poczytaj w wątku tematycznym o ich uprawie, u Tereni były super. Ja też robię przegląd doniczkowych, ciekawa jestem jak Ci do tej pory przezimowały, u mnie kilka pelargonii padło.
Przemku, jeśli chodzi o wirusy, to ja mam to już za sobą, prawie miesiąc chorowałam, a jeszcze nie jest tak na sto procent.
O problemach związanych z ptasią grypą to wiem, bo my tez mamy sporo skrzydlatych, ale wiesz w Polsce odwołali np. Ogólnopolską Wystawę Gołębi Pocztowych, w Niemczech się odbyła, za tydzień będzie olimpiada w Belgii, i nasuwa się pytanie czy tam nie ma ptasiej grypy. U nas hodowcy mówią że to tylko w Polsce takie problemy, nie wiadomo dlaczego, tylko straszą karami, nakazują ptaki zgłaszać i trzymać w zamknięciu, szeroki temat, ale cóż zrobić.
Jak uważasz, czy róże zbytnio nie ucierpiały, pewnie za wcześnie to pytanie, bo zima nadal traw.
Pozdrawiam.