Storczyki Callanthe :)
Re: Storczyki Callanthe :)
Hehe, ja tylko tak skromnie zauważyłem. Co widzę taką fotkę, to sam się uśmiech ciśnie na facjate 
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Loli ale pomarańczowo czerwony to chyba Magical, dlatego ten Pati zyskał miano jaśniejszy kuzyn Magicala 
Na 1 stronie jest.Callanthe pisze:I ja go przeoczyłam ?Lecę
-- 6 lip 2013, o 22:38 --
No ten nasz tak mniej intensywnie czerwono pomaranczowy jest. Bardziej przy srodku niz caly. Na poczatku jest caly, a z czasem juz tylko srodek. Kurcze mam go na 1 stronie ciezko mi to wyltumaczycDufin pisze:Loli ale pomarańczowo czerwony to chyba Magical, dlatego ten Pati zyskał miano jaśniejszy kuzyn Magicala
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
No widziałam go, ale skubany wygląda jak Magical
Mój ma trójkolorową warżkę, u Twojego nie widzę, ale jutro możesz przy okazji cyknąć mu zdjęcie 
Chyba ma taka sama jak ty...jutro w dzien zrobie zdjecie ;)Callanthe pisze:No widziałam go, ale skubany wygląda jak MagicalMój ma trójkolorową warżkę, u Twojego nie widzę, ale jutro możesz przy okazji cyknąć mu zdjęcie
Nie wytrzymalam do jutra i zdjecia zrobilam dzis. Ewidentnie taki jak Twoj ;)Callanthe pisze:A mój ma ewidentnie warżkę bardziej pomarańczową niż różową, w dodatku od spodu jest biała
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Lolivette pisze:Nie wytrzymalam do jutra i zdjecia zrobilam dzis. Ewidentnie taki jak Twoj ;)Callanthe pisze:A mój ma ewidentnie warżkę bardziej pomarańczową niż różową, w dodatku od spodu jest biała
Piękne Pati
Ostatnie najładniejsze
Nie dość, że mój, a właściwie Twój hi hi Manhatan, to jeszcze załapał się piesek na zdjęciu
Hi hi sprawdza pewnie czy pachnie 
Ostatnie najładniejsze
Manhatan ewidentnie gra pierwszoplanową rolę