Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Post »

Cześć Agula ja też już nic nie wstawiam bo ile można wspominać .Niestety nie ma co fotografować ,więc musimy prowadzić dialogi . ;: ;:162
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wiem, ze Was zasypalo - brachol dzwonil i skladal zyczenia szczesliwego Nowego Roku :;230
Tak z Felixem ide na PT (psa towarzyszacego), on lubi pracowac - to moze jakis sport weekendowy bysmy sobie wymyslili ale musze miec najpierw PT zrobione.
ps mialam juz w poprzednim poscie napisac, ze foty ze snieznym ogrodem bardzo ale to bardzo mi sie podobaja ;:215
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie dzisiaj piękna, słoneczna pogoda... szkoda tylko, że tak biało dookoła ;:224
Agnieszko przesyłam pracujące pozdrowienia ;:196
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Ja też pozdrawiam, jako lud pracujacy. :D Jak ta zima nie pójdzie precz, to jeszcze chwilę i zacznę ćwierkać. ;:306 Mam jej serdecznie dość.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Ewa, tematów do dyskusji nie brakuje, ale tęsknota za wiosną jest już tam duża a widoki na nią wciąż mgliste, że rozmawiać się nie chce :(
Julek, zasypało nas totalnie... w niedzielę brodziłam po uda w śniegu, a Sara calutka wpadała w zaspy robiąc komiczne susy w powietrzu ;-) Felix powinien polubić zajęcia... sama się zastanawiam, czy z Sarą tez się nie zapiszemy.
Asiu, pozdrowienia odwzajemniam, na białe za oknem staram się nie patrzeć i wciąż żyję nadzieją o wiośnie...
Beatko, ja chyba z rozpaczy będę wyć, a nie ćwierkać ;-)
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Dla Sary, to wilka uciecha, moje zwierzaki będąc w wieku szczenięcym też lubiły skakać w śniegu. Teraz podobnie do pańci, kręcą nosem na wyjście w taką pogodę (mówię tu o małej suni, bo duża ma to w nosie).
Aga, ja też żyję nadzieją na szybkie przybycie wiosny. Jak tak dalej pójdzie, to córce do komunii biały kożuch będziemy musieli uszyć ;:145
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Aguś, miłego dnia i dużo ;:3
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52

Post »

Zadymka śnieżna była , śnieżyca była, lodowisko jest...mieliśmy zimę stulecia...a teraz...wiosnę !! ;:98
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Agus poswiątecznie.Widzę,ze nastroje wszyscy mamy jednakowe i nic nam ich nie poprawi dopóki zima bedzie za oknem.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Melduję się po świętach i po awarii prądu. Było wesoło, żeby mieć łączność ze światem to do akumulatora w autku podłączyłam przetwornicę i do tego telewizor i dekoder ;:306 Udało się przetrwać, w nocy mnie podłączyli. Ale jak tak dalej pójdzie to trzeba zainwestować w własny generator prądu. 30 godzin bez niego, wcale nie było zabawne.

Miłego tygodnia, ten jest krótszy :heja
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

"Dziędobły" ;-) Bardzo, bardzo fajny jest Twój ogród. Wiem, że nic nowego nie mówię, juz Ci to wszyscy mówili :-) ale taka jest prawda, to nie moge milczeć ;:173 Podoba mi sie to, że duży i to, że taki ...w kierunku naturalistycznym, bo w takich gustuję. Ja mam kawał ziemi do zagospodarowania, bo mam chałupe na wsi i na byłym pastwisku usiłuje zrobic ogród, więc właśnie z takich większych ogrodów staram sie brac przykład :-)
Bea
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

Aga pokazuj więcej takich zdjęc ;:173 musze nasycic oczy zielenią bo ta biel zle na mnie już wpływa :roll:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Agnieszko zdjęcia czap śniegowych ...przerażające. U mnie aż tak źle nie było, ale też mnóstwo śniegu wszędzie. Na szopie musimy zgarnąć z dachu, bo się zawali a tam zapas drewna.
Jednak jak patrzę, na Twój avatarek, uśmiechniętą buzię i słoneczne kolorowe zdjęcia to zima tej wiosny mi niestraszna.
Do domku już niedługo a i tydzień krótszy. Weekend tóż tóż
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witaj, Marzenko! Czapy śniegu trochę się rozpuściły, ale czytam o kolejnych zapowiadanych śnieżycach - ponoć już dzisiaj, od 20ej ma zacząć sypać na południu, a jutro front przemieści się wgłąb kraju... Miło mi czytać Twoje słowa, ale wierz mi, mam już serdecznie dość nie tylko samej zimy, ale wszystkiego co z nią związane, i wszelkich niedogodności z niej wynikających... Wiosno, przybądź, ja cię proszę... ;:145
Miłego świętowania!
Dario, ok, ale nie mam ochoty na kolejne odgrzewane zdjęcia... mam wrażenie że ciągle pokazuję to samo - nudzi się i mnie i Wam...
Syringo, dobry wieczór! Miło mi powitać nowego gościa w moich progach i czytać sympatyczny komentarz pod adresem ogrodu - cieszę się, że Ci się podoba moje spojrzenie na świat... mogę zapytać jak masz na imię? Chętnie obejrzę Twoje włości i poczytam o Twoich pomysłach, planach i poczynaniach... zamierzasz założyć swój ogrodowy wątek? Pozdrawiam Cię serdecznie.
Jolu, witaj powracająca córo marnotrawna - zarówno z forumowego niebytu jak i fazy unplugged ;-) Na wiosnę jeszcze sobie poczekamy, ale tematów do rozmów przecież nie brakuje... Ciekawam ogromnie, jak sobie poradzisz z tematem róż w leśnym ogrodzie :)
Pozdrowienia!
Małgosiu, mój nastrój = totalna depresja pogodowa. Od wieczora znowu ma sypać! ;:145
Elu, ratuj jakoś, przywołaj tę wiosnę... ja już jestem załamana!
Justynko, dzień miły był do czasu... pod koniec wyskoczył mi taki zonk pracowy, że do teraz nie mogę się otrząsnąć...
Magda, szczeniaki mają tyle energii, że żadna pogoda im nie straszna... mówisz, że z wiekiem przejdzie? Oby, bo szukam wyłącznika zasilania Sary i nie ma takiego! Ledwie zipiemy momentami ;-)
Żyjmy nadzieją na wiosnę, co nam zostało... :roll:

...A tymczasem znowu schyłek lata... czujecie te promienie słońca, przyjemnie smagające policzki?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Ratujesz mi może nie życie, ale resztkę optymizmu :D Trudno uwierzyć, że może być tak kolorowo.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”