Przepiekne z djęcie oddające urok Twojego ogrodu...
bardzo mi się podoba u Ciebie

Zdrówko powoli do mnie wraca...
 Zdrówko powoli do mnie wraca...  .Twój ogród też od poczatku mnie urzekł...pisałam Ci już...mój styl, moje klimaty......często do niego wracam i podpatruję....choć nie zawsze pozostawiam ślad.Będę jego stałą bywalczynią...bo warto.
 .Twój ogród też od poczatku mnie urzekł...pisałam Ci już...mój styl, moje klimaty......często do niego wracam i podpatruję....choć nie zawsze pozostawiam ślad.Będę jego stałą bywalczynią...bo warto.  Pozdrawiam cieplutko
  Pozdrawiam cieplutko  

Wandeczko! ...dochodzę juz kochana do siebie...no i najwyższa pora...dosyć leniuchowania.Dobrze ,że mam Was.
 Wandeczko! ...dochodzę juz kochana do siebie...no i najwyższa pora...dosyć leniuchowania.Dobrze ,że mam Was.  ..bo inaczej zwariowałabym. Cwiczę sobie powoli Kobrę/ konsultowałam z neurologiem/...Z wielką przyjemnością wpadnę do Ciebie zapoznać się z przebiegiem dyskusji na temat hortensji. Ja w tym temacie  jestem...zielona. Z utęsknieniem czekam wiosny- rozeznanie w szkólkach juz zrobione.
 ..bo inaczej zwariowałabym. Cwiczę sobie powoli Kobrę/ konsultowałam z neurologiem/...Z wielką przyjemnością wpadnę do Ciebie zapoznać się z przebiegiem dyskusji na temat hortensji. Ja w tym temacie  jestem...zielona. Z utęsknieniem czekam wiosny- rozeznanie w szkólkach juz zrobione.   

piękny wielki i z plażą
  piękny wielki i z plażą  no i smaczną rybkę masz na zawołanie
 no i smaczną rybkę masz na zawołanie 

Sylwuniu... miło mi, że zaszczyciłaś mnie swoją obecnością. ... Staw  spory ...oferuje tylko karasie...i to nie zawsze chcą się solidne złapać
 Sylwuniu... miło mi, że zaszczyciłaś mnie swoją obecnością. ... Staw  spory ...oferuje tylko karasie...i to nie zawsze chcą się solidne złapać  Ciasto - pychotka , koniecznie wypr?buj ! Pozdrawiam cieplutko!
 Ciasto - pychotka , koniecznie wypr?buj ! Pozdrawiam cieplutko! za odwiedzinki ......musi być dobrze...przecież ogród na mnie czeka...
 za odwiedzinki ......musi być dobrze...przecież ogród na mnie czeka... 

.....ale on mnie dobrze zna ,wie  że zaraz w ruch pójdą grabie, łopata., taczka ...no ale co ja mogę na to....że "jestem kobietą pracującą, żadnej pracy się nie boję.
 .....ale on mnie dobrze zna ,wie  że zaraz w ruch pójdą grabie, łopata., taczka ...no ale co ja mogę na to....że "jestem kobietą pracującą, żadnej pracy się nie boję. 

bo w kobietach pracujących jest to coś
   bo w kobietach pracujących jest to coś  

Piotrze ...Bardzo mi miło ,że zaglądnąłeś do mnie...Pogada wspaniała , sprzyjająca jeszcze pracom ogrodowym...ale jak wiesz ... trochę zaniemogłam. Wszystko wraca do normy, więc jutro przeglądnę jeszcze roślinki i ewentualnie okryję ...coby ich zima nie zaskoczyła.
 Piotrze ...Bardzo mi miło ,że zaglądnąłeś do mnie...Pogada wspaniała , sprzyjająca jeszcze pracom ogrodowym...ale jak wiesz ... trochę zaniemogłam. Wszystko wraca do normy, więc jutro przeglądnę jeszcze roślinki i ewentualnie okryję ...coby ich zima nie zaskoczyła. 

Z wielką przyjemnością zaglądam do Twojego bajecznego ogrodu.
 Z wielką przyjemnością zaglądam do Twojego bajecznego ogrodu.