Lucynkof- nie wiem, czy szybko "pójdzie"? Hmm...pierwszy raz będzie kwitła u mnie Vandowata piękność
Katarzynko575- coś mi się wydaje, że akurat Przyjedziesz na pełnię kwitnienia mojej "księżniczki"
Wiesz, może byłby cudny widok na porzeczce, ale czy później byłyby tak smaczne owoce...nie wiem ;)
Leszku01- nie ma za co ;) Nachyłki kwitną do września... Princeska będzie mieć tło na kolejne sesje zdjęciowe
Szymko- dziękuję serdecznie ;) Tak, wszystkie storczyki są na wakacjach na działce. Część stoi na parapetach w budynku. A inne na zewnątrz pod zadaszeniem lub w szklarence
Dzisiejsze wieści z działki... Wypatrzyłam kolejny pędzik na masdevallii Scheila mix, jest juz cztery
Ale...dziś wreszcie zakwitła moja cattl. forbesii alba . Tylko jeden kwiatuszek, ale cieszy bardzo. Poniższe zdjęcia dedykuję Asi/Art. To przeglądając Jej wątek z cudnymi katlejami i kwiatami, zakochałam się w tej grupie storczyków. I to Ona "Rozpaliła" ogień miłości w moim sercu dla tych, pięknych orchidei. Asiu, dziękuję
Dziś mogę się cieszyć pierwszym kwiatem na botanicznej katlejce. Za tło posłużył mój czerwono - żółty liliowiec...
Jak zwykle fotek dużo, bo modelki piękne:

Oraz...specjalnie dla Marka /Marwes...mój owocowo - twarożkowy codzienny deser. Owoce bywają różne...tym razem były: borówki amerykańskie, poziomki, maliny, porzeczki czerwone i czarne:

Smacznego