Moje marzenie - maniusika cz.II .
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje marzenie - maniusika cz.II .
Wandziu a u mnie wysiewa się żółta smagliczka ,choć ją też i sama sieję aby w razie czego mieć ją zawsze w swoim ogrodzie ..
Kupiłam w Gadarze nasionka z niespodzianką i dokupiłam trochę innych aby wziąć udział w losowani ... Okazało się że wylosowałam czajnik elektryczny ale nie mogą się do mnie dodzwonić bo padła mi skrzynka od telefonu radiowego i jestem odcięta od świata .. chyba muszę sobie zmienić na komórkę a tak nie lubię nosić nic przy sobie bo zaraz gubię ..
Kupiłam w Gadarze nasionka z niespodzianką i dokupiłam trochę innych aby wziąć udział w losowani ... Okazało się że wylosowałam czajnik elektryczny ale nie mogą się do mnie dodzwonić bo padła mi skrzynka od telefonu radiowego i jestem odcięta od świata .. chyba muszę sobie zmienić na komórkę a tak nie lubię nosić nic przy sobie bo zaraz gubię ..
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Maniusika
, piękne kwiaty i te w szklarni i te na oknach. Też mi wpadł w oko ten kwiat o czerwonych liściach. Juz chciałam zadać pytanie o nazwę ale zostałam uprzedzona. Jest piękny.

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- MalinaG
- 1000p

- Od: 30 sie 2008, o 09:51
Gratuluję wygranej nagrody!!!! A.... mówiłaś ,że nie masz szczęścia 
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- maniusika

Bo nie mam , jak mnie wylosowali to dzwonili do mnie a u mnie jak na złość telefon się zablokował aż do dzisiaj , teraz znowu ładnie miga światełkami .. mam radiowy i przez kilkanaście lat zawsze działał dopiero zamilkł jak było losowanie .. jak pech to pech ,, Więc co tu mówić o szczęściu ...
- MalinaG
- 1000p

no,coś ty!!! nagroda ci nie przepadła,oglądałam losowanie na ich stronie i nawet jak się nie dodzwaniali do kogoś, to nie losowali następnej osoby tylko odkładali na bok z informacją ,że zadzwonią póżniej...sprawdź to 
PS. z ostatniej chwili
jeden z czajników wygrała p.Janina Z......JAK TO TY....TO GO MASZ 
PS. z ostatniej chwili
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- maniusika

To właśnie ja ,ale nie mam od nich telefonu a inaczej nie mogę się z nimi skontaktować choć wysłałam im zawiadomienie aby powiadomili mnie E -mailem może i tak mi przyślą nagrodę ..ale miałabym upominek Mikołajowy ...
- MalinaG
- 1000p

Na pewno przyślą szczęściaro!!!!! 
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
-
Piotrek T

- Od: 10 kwie 2010, o 08:16
Witam , przyjemnie u ciebie , ładnie. Tyle z pobieżnego oglądania , bo w pracy to co i rusz ktoś dzwoni. Sumienia nie mają
. Po południu siądę obejrzeć dokładniej. Ten kwiat , który był ze dwie strony wcześniej to na 99,9% marantha. Ewentualnie kalathea, ale prawdopodobieństwo mniejsze
. Obie mają podobne wymagania, odmian mnóstwo , kolory zaskakujące. Gratuluję nagrody , pozdrawiam ,Piotr.
Pół hektara perzu , w końcu mam stałą pracę 
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
- maniusika

Piotr , dzięki za odwiedziny a kwiat i bez nazwy piękny ,..
Nie dawno kurier przywiózł mi wylosowaną nagrodę ..
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e1 ... 09634.html]
[/URL
tak wygląda czajnik , przyda się ..
U mnie nadal pada i robi się większy mróz , nawet samochodów mało jeździ , chyba boją się że ugrzęzną w zaspach ...
Nie dawno kurier przywiózł mi wylosowaną nagrodę ..
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e1 ... 09634.html]
[/URLtak wygląda czajnik , przyda się ..
U mnie nadal pada i robi się większy mróz , nawet samochodów mało jeździ , chyba boją się że ugrzęzną w zaspach ...
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Widzisz Janeczko,jednak nagroda nie przepadła, masz prezent na święta

- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Janeczko, i ja przyłączam się do gratulacji 
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- maniusika

Dziękuje , wyszło mi że zakupione nasionka razem z dostawą mam za darmo a jest tego sporo bo aż 20 torebek , ale będzie siania na wiosnę...
Dokupiłam sobie nasionka Karagany,buku .datura fioletowa , może w tym roku mi wzejdzie ,bez koralowy ,,klon,nasionka róży wielkokwiatowej zobaczę czy mi coś z niej wyrośnie ,moszenki , szałwię i cynię meksykańską ...ładnie wyglądały na zdjęciu a i tak co roku kupuję ..
Dokupiłam sobie nasionka Karagany,buku .datura fioletowa , może w tym roku mi wzejdzie ,bez koralowy ,,klon,nasionka róży wielkokwiatowej zobaczę czy mi coś z niej wyrośnie ,moszenki , szałwię i cynię meksykańską ...ładnie wyglądały na zdjęciu a i tak co roku kupuję ..
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No proszę, czajnik wygrałaś! Ja nigdy w życiu nic nie wygrałam, niestety. No oczywiście poza tym, że wygrałam od losu moją udaną rodzinkę.
- maniusika

Wandziu rodzinkę masz taką ile miłości i poświęcania od początku w nią włożyłaś . tego się nie wygrywa o to się dba od początku założenia rodziny a później na starość miło jest patrzeć jak wszyscy w zgodzie żyją i rodzina ciągle się powiększa ..a najbardziej jak w święta lub inne okazje możesz mieć ich wszystkich na raz .. Teściowa ,najstarszej córki mówi że to nagroda za wpojenie miłości i szacunku do wszystkiego co żyje na ziemi .. jest już prababciom i u nich na imieninach jest 50 osób ..sami swoi .. dzieci ,wnuki i prawnuki ..
Natomiast wygrane rzeczy zależą od przypadku i szczęścia które danego dnia jakoś na ciebie padło .. to też mój pierwszy wygrany prezent ...
Natomiast wygrane rzeczy zależą od przypadku i szczęścia które danego dnia jakoś na ciebie padło .. to też mój pierwszy wygrany prezent ...