Roślinki Ani cz.3
- 2iza
- 1000p

- Od: 15 mar 2009, o 13:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mi się bardzo podobają te bambusowe roletki są bardzo dekoracyjne jak dla mnie
Ja kocham firanki i w dużym pokoju mam z kilku prostych gładkich białych zrobione takie cudactwo
Od drzwi na balkon mam do ziemi od okna mam taką może do połowy okna a na końcu okna jest długa podpięta
( lubię kombinować ) A zresztą my mieszkamy w bloku i naprzeciwko mamy dużoooo sąsiadów to siłą rzeczy musiałam je polubić 
-
Anaka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Aniu, jak jest ciemno, to przecież nikt z zewnątrz niczego nie zobaczy, skoro nie masz blisko sąsiadów
Poza tym cudownie jest obudzić się rano i widzieć wszystko za oknem - o każdej porze roku :P
Poza tym cudownie jest obudzić się rano i widzieć wszystko za oknem - o każdej porze roku :P
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Witaj Aniu 
Troszkę mnie niebyło u Ciebie i widzę, że pokazałaś tu wszystkim swoją kolekcję a masz ją naprawdę sporoą
Co do chodzenia po zabiegach, to moja sytuacja była inna, ale muszę się pochwalić, że 2 godz po porodzie mojego synka ja już szłam pod prysznic
i wychodziłam na korytarz do mojej rodzinki, która czekała z niecierpliwością na nowiny ;)
Troszkę mnie niebyło u Ciebie i widzę, że pokazałaś tu wszystkim swoją kolekcję a masz ją naprawdę sporoą
Anaka pisze:Teraz lekarze nie pozwalają leżeć. Po różnych zabiegach od razu się chodzi,żeby wszystko szybko wróciło do normy
Co do chodzenia po zabiegach, to moja sytuacja była inna, ale muszę się pochwalić, że 2 godz po porodzie mojego synka ja już szłam pod prysznic
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
- Edyta 74

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu,sporo liści ma hipcio,czy to będzie miało wpływ na kwiaty?
Sandenvillia ,szybko Ci rośnie i wygląda na taką zdrowiutką.Miałam już dwa razy tą roślinkę i zawsze atakował mi jakiś szkodnik nie do pokonania.Więcej jej już nie kupuję,chociaż mi się podoba.
Różyczki jak zwykle piękne,u mnie też już przekwitły,ale mają dużo pączków.
Sandenvillia ,szybko Ci rośnie i wygląda na taką zdrowiutką.Miałam już dwa razy tą roślinkę i zawsze atakował mi jakiś szkodnik nie do pokonania.Więcej jej już nie kupuję,chociaż mi się podoba.
Różyczki jak zwykle piękne,u mnie też już przekwitły,ale mają dużo pączków.
- Andziax007

- Kontakt:
Asiu sandenvillia jeszcze mi nie kwitła, miała pąki ale opadały.....ostatnio ją przesadziłam i już jej tak nie podlewam
Kociaki to tylko na zdjęciach słodko wyglądają a w rzeczywistości to małe diabełki ale przynajmniej nie nudzę się jak jestem sama w domu 
Edytko hipcio już mi kwitł a teraz już go nie podlewam żeby odpoczął.....straci wszystkie listki i zostanie sama cebula a na wiosnę jak wszystko pójdzie dobrze znowu zakwitnie i po przekwitnięciu urośnie w liście
Szkoda że atakowały Ci ją jakieś robactwa
U mnie róże już raczej więcej kwiatów nie będą miały bo nie widzę żadnych pąków 
Edytko hipcio już mi kwitł a teraz już go nie podlewam żeby odpoczął.....straci wszystkie listki i zostanie sama cebula a na wiosnę jak wszystko pójdzie dobrze znowu zakwitnie i po przekwitnięciu urośnie w liście
- ogrodniczka01
- 1000p

- Od: 18 lip 2009, o 11:45
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Andziax007