Natomiast mam pytanie czy wyżej są orliki?? Mam taką jedną roślinkę i tak się zastanawiałem czy to to
Kolorowy ogród Geni cz.5
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalu u mnie też do południa nie było zbyt ładnie choć deszcz nie padał za to popołudnie było słoneczne. Sama się dziwię że tyle tych orlików się nazbierało .
Grażynko na te wszystkie choroby chorujemy wszyscy .Bardzo się cieszę że mój mały ogródek Podoba Ci się.
Karol orlik żółty mam jeden ale mogę zebrać nasionka jak przekwitnie a będzie tego troszkę bo ma bardzo dużo kwiatków jak będziesz chciał to Ci zostawię
Witaj Adam Ty też zachorowałeś na chorobę orlikową?
Przemku Powyżej są orliki ale też inne kwiaty ,musiałbyś pokazać swoją roślinkę żebym mogła powiedzieć czy to orlik ,lub wskazać na którym zdjęciu
Grażynko na te wszystkie choroby chorujemy wszyscy .Bardzo się cieszę że mój mały ogródek Podoba Ci się.
Karol orlik żółty mam jeden ale mogę zebrać nasionka jak przekwitnie a będzie tego troszkę bo ma bardzo dużo kwiatków jak będziesz chciał to Ci zostawię
Witaj Adam Ty też zachorowałeś na chorobę orlikową?
Przemku Powyżej są orliki ale też inne kwiaty ,musiałbyś pokazać swoją roślinkę żebym mogła powiedzieć czy to orlik ,lub wskazać na którym zdjęciu
Witaj Gieniu a u Ciebie z nowu tyle pięknych roślin. Orliki, azalie i inne, których nazw nie znam, pięknie kwitną. A to co pisałaś u mnie, żebym nie pisał , że u mnie też jest uż kolorowo, to podłóg Twojego ogrodu to u mnie nic nie ma. Bez porównania. I piszę prawdę i myślę, że inn też tak myślą.
Rośliny twoje to cud miód rewelacja.
- e-genia

Witaj Marcin bardzo się cieszę że mnie odwiedziłeś nie dawno wróciłam do domu ale nie mogłam się oprzeć żeby nie zajrzeć na forum .Mutari pisze:Witaj Gieniu a u Ciebie z nowu tyle pięknych roślin. Orliki, azalie i inne, których nazw nie znam, pięknie kwitną. A to co pisałaś u mnie, żebym nie pisał , że u mnie też jest uż kolorowo, to podłóg Twojego ogrodu to u mnie nic nie ma. Bez porównania. I piszę prawdę i myślę, że inn też tak myślą.
Marcin Twój ogród jest kolorowy i jak będziesz się nim zajmował tyle lat co ja swoim to zobaczyć jaki będzie .Dziś zakwitł pierwszy irys wysoki ciemno fioletowy ale nie sfotosiłam go tylko zerwałam do wazonu dla mojej przyjaciółki .Mam nadzieję że jutro zakwitnie drugi
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Jeszcze mgły nie opadły, jeszcze rosy czuję chłód pod stopami, gdy z rana przemykam przez Twój ogród - baśniowy, zjawiskowy, wyjątkowy
Napełniam się paletą barw i kształtów, wdycham koktail zapachów i czuję się gotowy, by zacząć nowy dzień
Tak mnie wzięło lirycznie ale do rzeczy - świetna gama kolorów laków, rh i orlików
Azalia biała z bordową gardzielą szczególnie piękna. I to, co pisali poprzednicy - jesteś mistrzynią perspektywy (i kamuflażu), bo Twój ogród sprawia wrażenie o wiele większego. Pięknie Geniu 
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Jacku ! Nie wiedziałam, że jesteś również poetą !
Miła Geniu !
Lubię spacerować po Twoim dojrzałym ogrodzie i rozkoszować się kolorowymi kwiatami !
Cieszę się, że wysoki irysek już zakwitł, a serce Cię nie bolało jak go obcinałaś ?
Ja bym się nie zdobyła na zgilotynowanie pierwszego, na dodatek c. fioletowego.
Pozdrawiam serdecznie. ;:10
Miła Geniu !
Lubię spacerować po Twoim dojrzałym ogrodzie i rozkoszować się kolorowymi kwiatami !
Cieszę się, że wysoki irysek już zakwitł, a serce Cię nie bolało jak go obcinałaś ?
- e-genia

Jacku witaj ,tak pisz częściej to może uwierzę że ten mój mały ogródek nie tak całkiem kiepski bez polotu .Każdy może nasadzić dużo kwiatów ,ale sprawić że to wygląda pięknie modnie to już nie każdy i ja do nich należę,kiedy wchodzę do tych naprawdę pięknych ogrodów to jestem taka malutka .Jacek P.... pisze:Jeszcze mgły nie opadły, jeszcze rosy czuję chłód pod stopami, gdy z rana przemykam przez Twój ogród - baśniowy, zjawiskowy, wyjątkowyNapełniam się paletą barw i kształtów, wdycham koktail zapachów i czuję się gotowy, by zacząć nowy dzień
![]()
Tak mnie wzięło lirycznie ale do rzeczy - świetna gama kolorów laków, rh i orlików
Azalia biała z bordową gardzielą szczególnie piękna. I to, co pisali poprzednicy - jesteś mistrzynią perspektywy (i kamuflażu), bo Twój ogród sprawia wrażenie o wiele większego. Pięknie Geniu
Dzięki za tak mile słowa .
Jacku już powoli szykuj sobie wolny dzień bo iryski zaczynają kwitnąć wprawdzie pojedyncze sztuki ale za tydzień to będzie szał
- e-genia

Ago nie ma czego żałować dziś już kwitnie następny ,a z resztą dla przyjaciół niczego nie szkoda.pelagia72 pisze: Jacku ! Nie wiedziałam, że jesteś również poetą !
Miła Geniu !
Genia
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To co ja miałbym powiedzieć? Musiałbym swój zwijać codzienniee-genia pisze:[...]i co widzę nikogo u mnie nie było nikt za mną nie tęskniłTo znaczy że mogę zwijać swój ogród .[...]
Gieniu, zimą wizyty wrócą do poziomu sprzed kilku miesięcy
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Póki co ja Wam wróciłam.
Geniu, do Ciebie zaglądam codziennie.Ba! Kilka x dziennie.
Do Krzysia też
Geniu, do Ciebie zaglądam codziennie.Ba! Kilka x dziennie.
Do Krzysia też
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Zgadzam, się w 100 procentach. Teraz wszyscy korzystają z uroków pogody ale jak tylko zrobi się zimno znowu będę rozmowy i wspomnienia latabishop pisze:To co ja miałbym powiedzieć? Musiałbym swój zwijać codzienniee-genia pisze:[...]i co widzę nikogo u mnie nie było nikt za mną nie tęskniłTo znaczy że mogę zwijać swój ogród .[...]
Gieniu, zimą wizyty wrócą do poziomu sprzed kilku miesięcy