Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
EWUNIU jak nie nagadasz to sobie nic nie robią . Spróbuj trochę ostrzej . Kiedyś miałam propozycję zamiany mieszkania ,lecz nigdzie mi się nie podobało tak jak tutaj . Gdzie miałabym taki przydomowy ogród tylko mój . Za czasów kiedy administratorem była kopalnia dom przy ogródku miał iść do wyburzenia . Zmienił się administrator no i powiedzieli ,że to zabytek . No i stoi sobie ten zabytek wprowadzili się nowi lokatorzy wyremontowali mieszkania no i domy dalej stoją .
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JAKUCH
JADZIU gdzie ja tam pamiętam połowy róż nie wiem jak się nazywają chyba ,że były kupione w ubiegłym roku . Dobrze ,że mam wsadzone kartki ,bo inaczej skleroza . Trochę deszczowych fotek
ELŻBIETKO fajnie żes mie nawiedziyła . Jaki tam zabytkowy oni tak twierdzą ma mało 135 lat to jeszcze młodzieniec
trawa dopiero była skoszona . Mamy taką kosiarkę zrobioną ze silnika z FRANI hihihi ale kosi i to najważniejsze . Zrobiłam tam też skalniak ,ale trochę go zastawiły choinki . teraz nawet mamy murowany gril i nie trzeba będzie już stawiać takich przenośnych
.

ELŻBIETKO fajnie żes mie nawiedziyła . Jaki tam zabytkowy oni tak twierdzą ma mało 135 lat to jeszcze młodzieniec

.

- JAKUCH
ALU lepiej nie gadać wszystko ta chołota niszczy . No i po co tyle wysiłku wkładać jak one wszystko niszczą . Zanim ja to zdążę zjeść one będą szybsze :lol . Mam nadzieję ,że poczęstowaliście się świeżo zebrane i umyte
HALINKO nie wiem czy masz na myśli te cztery pierwsze z pierwszej serii czy z drugiej
. EWUNIU myślę ,że deszczowe róże są lepsze
HALINKO nie wiem czy masz na myśli te cztery pierwsze z pierwszej serii czy z drugiej
. EWUNIU myślę ,że deszczowe róże są lepsze
- JAKUCH
OLU ślimorów zatrzęsienie . Rano jak wstaję to pierwsze kroki z kawą do ogródka i po każdym deszczu to samo . Latam między kroplami i zbieram ,ale jest bardzo dużo malutkich bezdomnych one już tak jak kameleony upodabniają sie z podłożem . Chyba zacznę chodzic do ogródka z lupą hihihi .
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ODWIEDZINY W MOJEJ OAZIE .
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ODWIEDZINY W MOJEJ OAZIE .
- JAKUCH
Mnie się też tak wydaje trochę się wczoraj bawiłam tym aparatem i nie rozumiem tego ,że data się wyświetla ,a nie ma jej na zdjęciach . Że też mam instrukcję tylko po niemiecku . Już szukałam wczoraj w necie czy tam coś więcej pisze a chłopcy mówią ,że nie idzie . To ciekawe . Zmieniłam opcję i tak metodą prób próbuję ,żeby były ładniejsze