Witam Kochani
Zastanawiam sie , czy ktos mnie jeszcze tutaj pamieta...
Oj, u mnie nieciekawie Wiekszosc storczykow niestety na reanimacji albo odpoczywaja sobie. Ostatnio zakupilam nawoz i zasilam biedactwa moze sie "odbraza" jak to powiada moj syn
A te fotki, to jeszcze z lata sa ale wstawie je zeby troszke odswiezyc watek.
Niestety Mini Mark reanimuje sie
Serdecznie Was pozdrawiam
NL16
Pozdrawiam, Monia ;) --> Dzien bez kawy jest malo ciekawy... Storczyki moni
Witaj Monisiu jestem pierwszy raz u Ciebie .Ucałuj córeczkę ode mnie z okazji wczorajszych ur. ;:73
Przykro się czyta że storczyki chorują ale głowa do góry niedługo przyjdzie wiosna i wezmą się w garść.
M.M. pięknie kwitł a dendrobia cudne z zielonym środkiem jeszcze nie widziałam .
Witaj Moniu po przerwie Ja często Cię wspominam, ale nie wypadało ponaglać. Wiadomo, że rączki pełne zajęć, doba zbyt krótka Trzymam kciuki za Twoje storczyki
Kochani dziekuje Wam, wszystkim bardzo goraco
Corcia wycalowana Taka fajna jest zabka moja;)
Jutro postanowilam kupic jakas hybrydke, bo smutno w domku tak bez kwitnacych storczykow.
Ja tez czesto o Was myslalam i mysle i musze sie wziac za siebie bo to forum i ludzie sa fantastyczni.
A to prawda, ze ciagle brak mi czasu...
Jeszcze raz dziekuje za odwiedzinki i mile slowa- jestescie niezastapieni
NL16
Moniko jestem z rewizytą, powtórzę się, że super że jesteś z powrotem, szkoda, że kilka storczyków w reanimacji, ale już idzie wiosna, więc będzie dobrze. Większość z nas ma jakieś straty storczykowe. Jeszcze nie obejrzałam wszystkich stron z Twego wątku, więc już pędzę to nadrobić, a to co widziałam to phal. sexy pink, wpadł mi w oko.
Joasia dziekuje no wzielam sie za nie ostro i mam nadzieje, ze rusza. Evluczku niestety fotki sa jeszcze z lata ale mam nadzieje, ze rezsta sie zmobilizuje i rowniez zakwitnie. A coronia juz roczek ma Czas szybko leci... wstawie foteczke, to zobaczycie jaka juz duuuza:)
Takie oto dzisiaj Dendrobiu Berry Oda kupilam sobie na pocieszenie;)
A tak wyglada moja Emily:)
NL16
Dziekuje kochane
Musze jednak poczytac o Berry Oda- co i jak;)
Przegladajac forum doszlam do wniosku, ze przyczyna zlego stanu moich orchideii bylo/jest przewianie...
Jedyny ped, ktory wypuscil "zoltasek" zaczal usychac tzn. paczki. Ostal sie tylko jeden bidulek i mam nadzieje, ze nie uschnie i ten.
W nim wlasnie moja nadzieja
A tak wygladaly moje parapety...ech, zycie... Wkoncu opanowalam metode na Imagechack, uff...
NL16
Moniu ależ podoba mi się Twój parapet!Nie zapchany,przestronny, marzenie by mieć takiego. Córcia juz tak urosła? Bo pamiętam czas przed jej narodzinami. Buziaczki dla niej.