Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
o Jadziu fajnie by było.. dzieliłybyśmy się doświadczeniem 
Joleczko ciekawa jestem skąd sąsiedzi znają skrzydełka Ave hihihihi
a ja chyba w przyszłą sobotę zrobięi zamroże... w razie czego będę miała ... jak znalazł ...
Joleczko ciekawa jestem skąd sąsiedzi znają skrzydełka Ave hihihihi
a ja chyba w przyszłą sobotę zrobięi zamroże... w razie czego będę miała ... jak znalazł ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Jolu...no nie wiem czemu?jollla500 pisze:Ale fajnie sobie poimprezowaliściepewnie od czasu do czasu trzeba
![]()
A czemu ja tak nie robię
my mamy tutaj na nasyzm polu 3 takie fajne rodzinki i się spotykamy regularnie i jest fajnie śmichy-chichy, parę drineczków dobre jedzonko i czas fajnie mija.
A najważniejsze że wiemy że gdyby coś to każdy na każdego liczyć może...no przynajmniej ja wiem że tak jest
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zytko do mnie to pchają się oknami i drzwiami , nawet jednej niedzieli nie mam wolnej .Już tak jest jak niedziela to do Joli.Jak imieniny czyjeś to taż do Joli, bo można posiedzieć na świeżym powietrzu
Zytko także gości u mnie nie brakuje, ale czasami ja bym chciała może gdzieś wyjść to nie ma gdzie bo wszyscy do mnie.Latem to dzień w dzień goście obowiązkowo .Przez to się tak zasiedziałam i siedzę hi hi
Jadziu jakby co , to mów
Zytko także gości u mnie nie brakuje, ale czasami ja bym chciała może gdzieś wyjść to nie ma gdzie bo wszyscy do mnie.Latem to dzień w dzień goście obowiązkowo .Przez to się tak zasiedziałam i siedzę hi hi
Jadziu jakby co , to mów
Jola jak córka chce się zając dziećmi to trzeba korzystać!
My we wtorek idziemy (śmieszny termin ale tak być musi) i wiecie co ... mam dostać 2 metrową jukę! i 1,5 metra szeroką... taka jestem jej ciekawa
Zrobie zdjęcie jak przywiozę i będę się chwalić
My we wtorek idziemy (śmieszny termin ale tak być musi) i wiecie co ... mam dostać 2 metrową jukę! i 1,5 metra szeroką... taka jestem jej ciekawa
Zrobie zdjęcie jak przywiozę i będę się chwalić
z uśmiechami Iza
u liski
u liski