Działka Zeni
Jeszcze masz fajne widoczki na działce - gerberki śliczne, a widok z działki wspaniały.....czy chwaliłaś się że masz działkę w tak ładnym miejscu

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
bogumila
- 1000p

- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu widok z działki wspaniały , czy Twoja działka graniczy z wodą i masz do niej dostęp.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie..Mariolko, Marzenko...dzięki za odwiedziny.
Ewuniu..łyżwiarzy to ja nie widziałam, za to pełno rybaków łowiących ryby w przeręblach.
Aniu..u mnie chyba wszystko. Są też i kopce, czyli są także i krety. Nie wiem czy od sąsiada przechodzą do mnie, czy moje do sąsiada.
Są tu i tu.
Grzesiu...miło mi że zajrzałeś do mego wątku. Faktycznie widoki u mnie są piękne...woda, las. Szkoda że nie zrobiłam zdjęcia latem kiedy na wodzie pływało bardzo dużo pięknych żaglówek...to był widok.
Olu...ta woda nigdy się jeszcze nie wylała. Jest położona w dole....więc nie ma prawa. ;:78
Elu, Bogusiu...działka moja bezpośrednio nie graniczy z wodą, ale dostęp do niej mają wszyscy. Chodzimy tam często gdy odbywają się zawody wioślarskie lub inne. Z działeczki mojej nad wodę...tyle co rzut beretem. Choć z samej działki także ją widać.
Ewuniu..łyżwiarzy to ja nie widziałam, za to pełno rybaków łowiących ryby w przeręblach.
Aniu..u mnie chyba wszystko. Są też i kopce, czyli są także i krety. Nie wiem czy od sąsiada przechodzą do mnie, czy moje do sąsiada.
Grzesiu...miło mi że zajrzałeś do mego wątku. Faktycznie widoki u mnie są piękne...woda, las. Szkoda że nie zrobiłam zdjęcia latem kiedy na wodzie pływało bardzo dużo pięknych żaglówek...to był widok.
Olu...ta woda nigdy się jeszcze nie wylała. Jest położona w dole....więc nie ma prawa. ;:78
Elu, Bogusiu...działka moja bezpośrednio nie graniczy z wodą, ale dostęp do niej mają wszyscy. Chodzimy tam często gdy odbywają się zawody wioślarskie lub inne. Z działeczki mojej nad wodę...tyle co rzut beretem. Choć z samej działki także ją widać.
-
bogumila
- 1000p

- Od: 17 cze 2008, o 19:02
Zeniu to masz trochę bezpieczniej z tym zalewaniem bo u nas działka dochodzi do jeziora , wędkarzy w zimę łowiących w przeręblach jest też sporo , a wiosną i latem łowią z brzegu albo z łódek kiedyś to nawet odbywały się zawody wędkarskie.Zenia pisze:Witajcie..Mariolko, Marzenko...dzięki za odwiedziny.![]()
Ewuniu..łyżwiarzy to ja nie widziałam, za to pełno rybaków łowiących ryby w przeręblach.![]()
Zeniu my mamy taki widok z okna i tarasu .Nie dosyc ,że działka graniczy z jeziorem to poprzednim właścicielom przyszło do głowy wykopac jeszcze staw jakby wody mieli za mało

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
Re: Działka Zeni
Zeniu u ciebie ciągle pięknie, jeszcze dużo kwiatów kwitnie.Trzmielina na kratkach to coś niezwykłego, wspaniale to wygląda. Ciemiernik niech jeszcze trochę poczeka z tymi dużymi pąkami, to nie wiosna.
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Zeniu-pnącza u Ciebie jesiennie świetnie się prezentują.I jeszcze sporo kwitnących,ciekawe jak zniosły ostatnie anomalie pogodowe, których naturalnie najstarsi Górale nie pamiętają....
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Zeniu, ależ u Ciebie w ogrodzie pięknie !!!
Życzę miłego dnia
Życzę miłego dnia
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
U tego ciemiernika to normalne , że zaczyna już kwitnąć.Na Boże Narodzenie bywa w pełni kwitnienia.
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
ZENIU ,działeczka śliczniutka ,a tych widoczków to chyba wszyscy będziemy Ci zazdraszczać . 
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Zeniu-no jak ten widoczek w ciut chłodniejsze dni jak teraz mieliśmy?Śniegiem tknięty?Czy do Was nie dotarło?
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Ewo , u Was był śnieg a u nas mróz
:o 
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Witaj Zeniu, pięknie u Ciebie a Ty narzekasz na brak kolorków. Masz tyle miejsca , posadź kilka tawuł, a jesień będzie purpurowa.