Kasiu, przy okazji odmian Sofii weź i Wiśniowy syrop, widziałam filmik z degustacji, z 10 różnych odmian pani najwyżej go oceniła za smak.
KrabikZnalazłam opis pomidora Campbell 33 , myślę że warto spróbować .https://premierseedsdirect.com/product/ ... Vk0SYEcGFS
Wysiałam Campbell 33 z zapasem, wykiełkowały wszystkie i rosną ładnie. Nadprogramowe rozsady idą do znajomych, tak, bym efekty mogła na bieżąco porównać. Czy będą chętni na nasiona? Jeśli trzeba, mogę na AWN przygotować sporo, jeśli tylko sezon będzie jako taki. Od Waszego zapotrzebowania zależy ile sztuk u siebie zostawię.Nic, tylko siać, z opisu wydaje się godny uwagi. Motywacja - to smaczne pomidory do jedzenia. Skoro masz mało dostępną odmianę, to próbuj i nam opowiesz
Aniu Wiśniowy Syrop w koszyku. Dzięki za podpowiedź. Chyba zwariowałam bo już 15 odmian wsadziłam do koszyka. Ale to na przyszły sezon , na pewno w tym już nic nie dosieję, no nie licząc tych hybrydowych do tunelu na późny zbiór.
Poczekam na opinie o tym Salami ... jak opinie będą oki to też zapoluje na te nasionaRobertkicia25 +' pisze:
Ja będę dzisiaj wysiewał Cuban Salamiego