Choruję na taki koc w warkocze ,ale nie spotkałam do tej pory... były kiedyś w Ikea ,ale ostatnio nie mogę trafić
Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
Pięknie udekorowałaś domek...stale podziwiam Twoje wyczucie w tej dziedzinie
Cudownie,lekko i elegancko
Ja tak nie potrafię ..
Choruję na taki koc w warkocze ,ale nie spotkałam do tej pory... były kiedyś w Ikea ,ale ostatnio nie mogę trafić
Cudny!
marzenia się spełniają! Dana
- MonaeS

- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonka podczytuję twoją wymianę myśli o parownicach z Agnieszką. To mnie zachęca do kupienia takiego sprzętu. Poczytałam i nim na kilku stronach, a czy możesz doradzić, gdzie najlepiej go kupić? Na pewno nie zdążę przed świętami, ale mi na tym nie zależy. Mam dużą powierzchnię wyłożoną grysem szkliwionym i ciągle widzę na nim mazaje, więc może parownica potrafi dobrze zmyć taką podłogę. Na początku miałam jasne fugi, ale to przeszłość i moja fryzjerka /jaki to uniwersalny zawód/ zachwalała mi renowator do fug. To taka farba z różnymi pigmentami, którą maluje się spoiny i podobna dwa razy w roku taka akcja zapewnia czyste i jasne fugi. Jutro zrobię pierwszą próbę i zobaczę co to za cudo.
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Witajcie kochani,
trochę mi smutno....przeczytałam właśnie w wątku u Agness o tragedii jaka dotknęła Jej rodzinę. To straszne, że tak młodzi ludzie odchodzą. Porusza mnie o szczególnie, bo odczuwam takie tragedie bardzo, bardzo osobiście. Może nie wypada tak się wywnętrzać, ale właśnie teraz ogromnie zatęskniłam za Mamą. Odeszła w wieku 29 lat.
Mam od lat swoją ulubioną świąteczną piosenkę - Kolęda dla nieobecnych w wykonaniu Beaty Rybotyckiej
"....Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat,
Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole.
Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas,
I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole...."
http://www.youtube.com/watch?v=ZpGC7zKq7lI
Odpowiem troszkę później, Aniu wyślę Ci na pw namiary na sklep gdzie ja kupowałam.
trochę mi smutno....przeczytałam właśnie w wątku u Agness o tragedii jaka dotknęła Jej rodzinę. To straszne, że tak młodzi ludzie odchodzą. Porusza mnie o szczególnie, bo odczuwam takie tragedie bardzo, bardzo osobiście. Może nie wypada tak się wywnętrzać, ale właśnie teraz ogromnie zatęskniłam za Mamą. Odeszła w wieku 29 lat.
Mam od lat swoją ulubioną świąteczną piosenkę - Kolęda dla nieobecnych w wykonaniu Beaty Rybotyckiej
"....Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat,
Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole.
Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas,
I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole...."
http://www.youtube.com/watch?v=ZpGC7zKq7lI
Odpowiem troszkę później, Aniu wyślę Ci na pw namiary na sklep gdzie ja kupowałam.
Iwonko, ściskam Cię serdecznie...
Mną też tąpnęła wiadomość od Agnieszki... dobrze znam ten ból, dopiero co pożegnaliśmy chrzestnego mojej córki, również w wieku 36 lat... zdrzemnął się i już nie obudził...
Życie bywa okrutne.
Mną też tąpnęła wiadomość od Agnieszki... dobrze znam ten ból, dopiero co pożegnaliśmy chrzestnego mojej córki, również w wieku 36 lat... zdrzemnął się i już nie obudził...
Życie bywa okrutne.
Ja 2 lata temu ubierając choinkę sprawdziłam lampki, powiesiłam, ubrałam kompleksowo.. po czym odpalam lampki- nie działał jeden łańcuchaage pisze: Lampki, z nimi nic nigdy nie wiadomo, dzisiaj działają jutro nie. Moje sprawdziłam i jak na razie świecą.
Iwonko- jaką będzie Twoja choinka..? ja obstawiam, że biele, szarości-srebrzystości i kropla czerwonego..
Ciekawe, czy trafiłam
Mnie wiadomość od Agness też przygnębiła.. W naszej Rodzinie w ostatnich 10 latach stracilismy bardzo wielu bliskich. Największym szokiem była śmierć Brata Mamy- niespełna 40letniego, a ostatnio-rok temu- Siostra Mamy najmłodsza zmarła. Szczególnie ciężko to przeżyłam, bo jako jedyna byłam oddelegowana na pogrzeb.. Odbywał się na innym kontynencie i poleciałam sama.
2 lata temu wstrząsnęła nami wiadomość o śmierci sąsiada 34 lata.. zmarł na serce tydzień przed Wielkanocą, 3 dzieci- najmłodsze 1.5roku.. Były 2 karetki i helikopter który transportował Go do Anina.. nie udało się.. a jeszcze kilka dni wcześniej ze mną żartował, że mam rękę do roślin że tak wszystko rośnie jak na drożdżach u mnie- bo sadziłam przywiezione metrowe krzewy.. Przyjeżdzam za kilka dni podlewac- i spadła na mnie taka wiadomość..
Śmierć zawsze jest ciężkim przeżyciem dla tych, którzy zostali.. jednak gdy odchodzi młoda osoba, jest to szczególnie bolesne i takie "niesprawiedliwe"..
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych przygotowań świątecznych
- majowa
- 1000p

Sobotni wieczór, krótka chwila na forum
Pozdrawiam Was serdecznie i wracam do podłoże
aage, Madzia, Aniu, aguniada, Danusia, Monika
Monisiu - trafiłaś z kolorami

Pozdrawiam Was serdecznie i wracam do podłoże
aage, Madzia, Aniu, aguniada, Danusia, Monika
Monisiu - trafiłaś z kolorami
Śliczna także w moim guście choineczka 
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Mam podobną Iwonko ale zielona ze złotymi maleńkimi dzwoneczkami ,ale ta Twoja też cudna -idealna do mojej kuchni 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Iwonko, ściskam serdecznie.
Nie wyobrażam sobie braku mamy, szczególnie w takie święto.
Musiałaś być bardzo mała
Nie wyobrażam sobie braku mamy, szczególnie w takie święto.
Musiałaś być bardzo mała
Iwonko- czekam z niecierpliwością na fotki choinki:)
U mnie- wstyd powiedzieć- jeszcze nie wniesiona
Wróciliśmy z Mężem po 12 godz z działki to Mama dziś nam darowała obsadzanie.. Ale jutro ruszamy z kopyta:)
U mnie- wstyd powiedzieć- jeszcze nie wniesiona
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iwonko witaj kochana, nadrabiam zaległości na Forum, czytając Wasze rozmowy z kilku ostatnich dni. Wstrząsnęło mnie to co napisałaś o odejściu swojej Mamy.... tak strasznie mi przykro
Iwonko nic nie wspominasz o parownicy, bardzo ciekawa jestem czy przyszła.... a jeśli tak, to czy była już próba generalna???
Przepiękna dekoracja z przepięknym kocykiem

Iwonko nic nie wspominasz o parownicy, bardzo ciekawa jestem czy przyszła.... a jeśli tak, to czy była już próba generalna???
Przepiękna dekoracja z przepięknym kocykiem
- MonaeS

- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko dziękuję za linka, po świętach i ja zrobię taki zakup. Widziałam twojego posta u Agnieszki i wiem, że już jesteście po testach tego urządzenia.Bardzo się cieszę, że będę miała usprawnienie w sprzątaniu. Na pewno jesteś w trakcie przygotowań do świąt, więc nie przeszkadzam, bo czas jest krótki.
- majowa
- 1000p

Aniu, jesteś miłym gościem i nie przeszkadzasz, przeciwnie - chętnie posiedzę chwilę na forum i odpowiem na posty. Jak próba z fugami?
Dorotko, Janusz bardzo lubię tą ozdobę, jedna z moich ulubionych. Cieszę się, że i Wam przypadła do gustu.
Gosiu miałam 8 lat, ale pamiętam każdą chwilę spędzoną z Mamą. Myślę, że teraz brakuje mi Jej tak samo jak wtedy.

Monika będzie dobrze, zdążysz ze wszystkim
Aga Agness parownica to od dziś moja przyjaciółka
Klika fotek

Wieczorem wrzucę więcej
Dorotko, Janusz bardzo lubię tą ozdobę, jedna z moich ulubionych. Cieszę się, że i Wam przypadła do gustu.
Gosiu miałam 8 lat, ale pamiętam każdą chwilę spędzoną z Mamą. Myślę, że teraz brakuje mi Jej tak samo jak wtedy.
Monika będzie dobrze, zdążysz ze wszystkim
Aga Agness parownica to od dziś moja przyjaciółka
Klika fotek
Wieczorem wrzucę więcej
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Iwonko, cudnie!!! A ostatnia fotka 
- majowa
- 1000p