może zrobimy wymianę
Ogródek AGNESS
- bodzia3012
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Agnieszko piękne masz te lilie trąbkowe, ale widzę, że takiej nie masz jak ja
może zrobimy wymianę
może zrobimy wymianę
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Śliczne i znowu zachorowałam na dwa kolejne liliowce!
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Pięknie prezentują się takie duże kępy liliowców.
Lilia z pysznogłówką to bardzo udany duet.
Chyba odgapię......
Lilia z pysznogłówką to bardzo udany duet.
Chyba odgapię......
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Ale masz śliczne liliowce...... łoł Bardzo mi się podoba Twój bajecznie kolorowy ogród ! 
Ogród pod Dębową Górą
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=49050" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=49050" onclick="window.open(this.href);return false;
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Takie wielkie kępy jednej rośliny wyglądają cudownie
Ale na to trzeba poczekać... Na razie popodziwiam takie u Ciebie
A propos, czy jest coś czego nie masz na tych niecałych 800m2?
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W zeszłym roku dostałam od przemiłej forumki kilka odmian liliowców.
Teraz praktycznie codziennie chodzę i sprawdzam, czy któryś zakwitnie (a mówią, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła
).
No i doczekałam się, są pąki
teraz marzę, aby stworzyły taką gęstwinę, jak Twoje...czy człowiek, kiedyś przestanie marzyć ?
Agnieszko ogólne zdjęcia twojego ogrodu zawsze działają na mnie dopingująco. Od razu mam ochotę wziąć się do roboty
Teraz praktycznie codziennie chodzę i sprawdzam, czy któryś zakwitnie (a mówią, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła
No i doczekałam się, są pąki
Agnieszko ogólne zdjęcia twojego ogrodu zawsze działają na mnie dopingująco. Od razu mam ochotę wziąć się do roboty
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu czasami nie ma innego wyjścia, u mnie niestety brak miejsca nie pozwala na ,,roślinną wolną amerykankę,, Marzyłyby mi się wielkie kępy roślin..ale cóż...... pomarzyć zawsze można
Elu namawiam ....to naprawdę wspaniała roślinka i przyciąga roje pszczół i motyli
Grażynko ciesze się, że uważasz, ze daję radę ogarnąć roślinki i mimo, że ich dużo nie ma bałaganu
Gosiu bardzo się cieszę, że postanowiłaś posadzić pysznogłówki.... to wspaniałe rosliny. Niekłopotliwe, niewymagające......i takie piękne
Agatko to prawda, ze kwitną tylko jeden dzień, ale jest taka masa pąków, że naprawdę długo kwiatnie cały bukiet kwiatów. Ja je szczerze uwielbiam
Jacku czasami chciałabym popuścić cugli roślinkom, bo tak pięknie wyglądają wielkie kępy roślin, ale niestety muszę je trzymać w ryzach, wtedy mogę się cieszyć większą liczbą gatunków i odmian
Astry faktycznie potrafią zagarnąć duże połacie.... ja mam tylko kilka odmian, bo jak zawsze brak miejsca, i dlatego też staram się sadzić te , które trzymają się w kupie, a jak wystąpią z szeregu to usuwam....
Liliowce faktycznie bardzo szybko rozrosły się w piękne duże kępy....niesamowicie mnie cieszą
Bożenko bardzo chętnie
Marysiu bo te liliowce to taka zaraźliwa choroba
Ja też chora jestem jak widzę różne liliowcowe cudeńka 
Elu namawiam ....to naprawdę wspaniała roślinka i przyciąga roje pszczół i motyli
Grażynko ciesze się, że uważasz, ze daję radę ogarnąć roślinki i mimo, że ich dużo nie ma bałaganu
Gosiu bardzo się cieszę, że postanowiłaś posadzić pysznogłówki.... to wspaniałe rosliny. Niekłopotliwe, niewymagające......i takie piękne
Agatko to prawda, ze kwitną tylko jeden dzień, ale jest taka masa pąków, że naprawdę długo kwiatnie cały bukiet kwiatów. Ja je szczerze uwielbiam
Jacku czasami chciałabym popuścić cugli roślinkom, bo tak pięknie wyglądają wielkie kępy roślin, ale niestety muszę je trzymać w ryzach, wtedy mogę się cieszyć większą liczbą gatunków i odmian
Astry faktycznie potrafią zagarnąć duże połacie.... ja mam tylko kilka odmian, bo jak zawsze brak miejsca, i dlatego też staram się sadzić te , które trzymają się w kupie, a jak wystąpią z szeregu to usuwam....
Liliowce faktycznie bardzo szybko rozrosły się w piękne duże kępy....niesamowicie mnie cieszą
Bożenko bardzo chętnie
Marysiu bo te liliowce to taka zaraźliwa choroba
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko uwielbiam takie rozrośnięte liliowce , cieszę się bardzo, że tak szybko kępki się powiększyły
Miło mi bardzo, że podoba Ci się duecik....odgapiaj do woli
Tmaksym miło mi bardzo, ze podoba Ci się mój kolorowy azyl..... ja u Ciebie zachwycam się wspaniałą masą zieleni
Aniu jak to cudnie brzmi.... prawie 800m..... muszę tak zacząć myśleć, bo przeważnie myślę trochę ponad 700
Kochana pytasz czego ja nie mam...... żebyś Ty wiedziała ile jeszcze roślin mi się marzy, ale niestety nie ma na nie szans ..... tak, że cieszę sie tym co mam, a gdzieś tak na dnie serduszka kołacze się malutka nadzieja, że jeszcze da sie wcisnąć kilka chciejstw
Iwonkomiło mi, że mój ogródek działa motywująco
Znam takie zaglądanie w oczekiwaniu na pierwszy kwiat ....też tak mam
A liliowce rozrosną Ci się tak szybko, że będziesz zaskoczona.... to naprawdę wspaniałe kwiaty, sprawiają wiele radości i przez to że szybciutko zamieniają się w cudne duże kępy i dlatego że zawsze obficie kwitną

Miło mi bardzo, że podoba Ci się duecik....odgapiaj do woli
Tmaksym miło mi bardzo, ze podoba Ci się mój kolorowy azyl..... ja u Ciebie zachwycam się wspaniałą masą zieleni
Aniu jak to cudnie brzmi.... prawie 800m..... muszę tak zacząć myśleć, bo przeważnie myślę trochę ponad 700
Kochana pytasz czego ja nie mam...... żebyś Ty wiedziała ile jeszcze roślin mi się marzy, ale niestety nie ma na nie szans ..... tak, że cieszę sie tym co mam, a gdzieś tak na dnie serduszka kołacze się malutka nadzieja, że jeszcze da sie wcisnąć kilka chciejstw
Iwonkomiło mi, że mój ogródek działa motywująco
Znam takie zaglądanie w oczekiwaniu na pierwszy kwiat ....też tak mam
A liliowce rozrosną Ci się tak szybko, że będziesz zaskoczona.... to naprawdę wspaniałe kwiaty, sprawiają wiele radości i przez to że szybciutko zamieniają się w cudne duże kępy i dlatego że zawsze obficie kwitną

- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Wiesz, że pomyślałam, że najbardziej nas u Ciebie zachwycają właśnie te kępy.
Kępy, różnorodność roślin i wspaniale dobrane kolory. To wszystko dobierasz idealnie
Kupiła sobie małego białego foksika...... to skutek podziwiania Twoich rabatek
Nigdy nie miałam floksików..... tego sobie poobserwuję czy będzie u mnie zadowolony.
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Aguś, zauroczyło mnie to połączenie lilii z pysznogłówką. Urocze 
- Rewi
- 1000p

- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Ach... co tu dużo pisać 
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- nemezja

- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Cudowne lilie
! Teraz jest ich czas, pięć minut. Szkoda, że tylko tyle:). Przynajmniej u mnie tak jest, bo większość do potomstwo kilku kupionych cebul. same żółte.
U Ciebie kolorowe i różnorodne. A zapach musi być dopiero powalający:).
U Ciebie kolorowe i różnorodne. A zapach musi być dopiero powalający:).
Agnieszko właśnie o nią mi chodziło. Liliowce u Ciebie również piękne okazy i masz ich całkiem sporo.
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Agnieszko to na jesieni robimy wymiankę , cieszę się bardzo