Storczyki Callanthe :)
- Dusiaaa
- 1000p

- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Callanthe :)
Pati i to wszystko Twoje kwitniena?
jakiego nawozu używasz? 
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Właśnie wczoraj przy kąpieli skończył mi się nawóz Pokon do storczyków
https://www.google.pl/search?q=pokon+do ... B800%3B650
https://www.google.pl/search?q=pokon+do ... B800%3B650
- Dusiaaa
- 1000p

jak mi się skończy nawomix to może go kupię chociaż kusi mnie też biohumus 
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
nie będę się dołączała do zachwytów nad zdjęciami bo tyle komplementów na raz może Ci zaszkodzić
za ciężki balast na takie młode lata
(ale zdjęcia robisz piękne
) Powiedz mi robisz czymś czarne tło, czy po prostu robisz zdjęcia w ciemniejszym oświetleniu z użyciem lampy? Bo na niektórych zdjęciach widać zarysy przedmiotów, dlatego przyszło mi na myśl, że tłem jest.. pokój i zgaszone światło
a może to jeszcze coś innego? 
-
Callanthe
- 1000p

Tłem Aniu jest telewizor
Czasem obije się w nim okno, lampa albo same kwiaty
Ale staram się tak go ustawić, żeby nic się nie odbijało, jednak to czasem nie wychodzi
Dziękuję wszystkim za komplementy, gdyby nie to forum to nie podszkoliłabym się tak w robieniu zdjęć
Dziękuję wszystkim za komplementy, gdyby nie to forum to nie podszkoliłabym się tak w robieniu zdjęć
Dobre masz okoDufin pisze:nie będę się dołączała do zachwytów nad zdjęciami bo tyle komplementów na raz może Ci zaszkodzićza ciężki balast na takie młode lata
(ale zdjęcia robisz piękne
) Powiedz mi robisz czymś czarne tło, czy po prostu robisz zdjęcia w ciemniejszym oświetleniu z użyciem lampy? Bo na niektórych zdjęciach widać zarysy przedmiotów, dlatego przyszło mi na myśl, że tłem jest.. pokój i zgaszone światło
a może to jeszcze coś innego?
- Dusiaaa
- 1000p

może jedno oko masz dobre a drugie nie i zależy którym spojrzysz 
Wszystko ładnie pięknie (szczególnie ten jaśniejszy kuzyn magicala, że tak go nazwę), ale mam jedno pytanie
Co Wy macie z tym robieniem fotek od du.. strony, od spodu? Co Wy tam chcecie wypatrzeć
Co Wy macie z tym robieniem fotek od du.. strony, od spodu? Co Wy tam chcecie wypatrzeć
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
No Pati ma obsesje na punkcie keiki więc gdyby sama kiedyś chciała porozmnażać, to musi wiedzieć kogo z kimfurious pisze:Co Wy macie z tym robieniem fotek od du.. strony, od spodu? Co Wy tam chcecie wypatrzeć
To sie nazywa artystyczne spojrzenie artysty na kwiatkafurious pisze:Wszystko ładnie pięknie (szczególnie ten jaśniejszy kuzyn magicala, że tak go nazwę), ale mam jedno pytanie![]()
Ja wlasnie przyczailam, ze sama mam tego "kuzyna"magicala na parapecieCallanthe pisze:TomekNo co, fajnie wygląda to się pokazuję i warżke od dołu widać jak fajnie zawinięta z wąsami
-
Callanthe
- 1000p

Oj nie mam obsesjiDufin pisze:No Pati ma obsesje na punkcie keiki więc gdyby sama kiedyś chciała porozmnażać, to musi wiedzieć kogo z kimfurious pisze:Co Wy macie z tym robieniem fotek od du.. strony, od spodu? Co Wy tam chcecie wypatrzeć
-- 6 lip 2013, o 22:33 --
No Loli przy takim tempie kupowania storczyków to można już się zagubić co się ma a co się nie maLolivette pisze:Ja wlasnie przyczailam, ze sama mam tego "kuzyna"magicala na parapecieCallanthe pisze:TomekNo co, fajnie wygląda to się pokazuję i warżke od dołu widać jak fajnie zawinięta z wąsami
A pokaż go, pokaż !!
Szaleniec nigdy nie powie, ze jest szalonyCallanthe pisze:Oj nie mam obsesjiDufin pisze:No Pati ma obsesje na punkcie keiki więc gdyby sama kiedyś chciała porozmnażać, to musi wiedzieć kogo z kimfurious pisze:Co Wy macie z tym robieniem fotek od du.. strony, od spodu? Co Wy tam chcecie wypatrzeć![]()
-- 6 lip 2013, o 22:34 --
gdzies u mnie na watku jest jego fotka :PCallanthe pisze:Oj nie mam obsesjiDufin pisze:No Pati ma obsesje na punkcie keiki więc gdyby sama kiedyś chciała porozmnażać, to musi wiedzieć kogo z kimfurious pisze:Co Wy macie z tym robieniem fotek od du.. strony, od spodu? Co Wy tam chcecie wypatrzeć![]()
-- 6 lip 2013, o 22:33 --
No Loli przy takim tempie kupowania storczyków to można już się zagubić co się ma a co się nie maLolivette pisze:Ja wlasnie przyczailam, ze sama mam tego "kuzyna"magicala na parapecieCallanthe pisze:TomekNo co, fajnie wygląda to się pokazuję i warżke od dołu widać jak fajnie zawinięta z wąsami
![]()
![]()
A pokaż go, pokaż !!