moje ogródkowe zmagania cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: moje ogródkowe zmagania cz.3

Post »

Witaj Madziu, dawno mnie u Ciebie nie było, ale wszystko nadrobiłam. Obejrzałam nowe mebelki, markizę i całą masę dodatków, które dobierasz ze smakiem. Mebelki wymiatają, bardzo mi się podobają. Jeśli chodzi o nawodnienie, to zobaczysz jaka to będzie dla Ciebie ulga. Z wężem będziesz stała dla relaksu, jeśli będziesz miała ochotę. Życzę przyjemnego wtorku. P.s. poziomki niebawem do odbioru, przetrwały i są coraz bardziej sensowne w swej wielkości, ale czy będą owocowały w tym roku tego nie wiem.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Cudne miejsce na biesiady...klimat i gust pierwsz klasa ;:138
Wpraszam się na kawkę ;:304
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję wszystkim za odwiedziny, nawet nie wiecie jak mi jest miło ;:162 ;:168
Aniu migdałek nigdy mi nie owocował, a czy te ozdobne w ogóle powinny? :roll:
Aga ;:112 jak pies wyczuje, że jest kochany, to zawsze będzie się pakował do miziania. Fajne te sierściuchy..ja mam spsiane koty i skociałe psy :;230 Moich rodziców kotka szczeka ;:108 tzn wydaje krótkie miauknięcia jak szczeknięcia. Oczywista wychowana z psami.
Priam ja bardzo lubię migdałki, czekałam 3 lata na tak obfite kwitnienie. Dzisiaj rano był aż nieprzyzwoicie różowy. Nie skromnie powiem, że na moim osiedlu nikomu tak pięknie nie kwitnie. Trzymam kciuki za miejsce dla tej pięknej roślinki ;:215
Aga dziękuję. A i owszem, odpoczywa się całkiem przyjemnie, wczoraj z sąsiadką poplotkowałyśmy trochę na nowym wypoczynku :lol: Sunia ogolona już przed komunią córy. Trzymam kciuki za maturzystkę ;:215 Rozumiem, że skoro przed maturą włosów się nie ścina, to i przesąd przeszedł na psiula? ;:112
Olu zwierzaki kocham przeogromnie, no nie da się innaczej. Pytasz o drewniane donice? One są wyłożone agrowłókniną, styropianem i keramzytem. Folii nie kładłam.
Iza jak miło czytać takie słowa. Dziękuję ;:196 Psiuńcia po fryzjerze wygląda jak pluszak
Ilonko sunia wykiziana od forumowych ciotek, bardzo jej się to podobało ;:172 Miło mi, że podobają się moje wizje dekoratorskie ;:113 Na kawusię zapraszam ;:304
Ewa miło Cię czytać, fajnie że zajrzałaś :tan Tarasowe meble zamawiane wirtualnie, na szczęście się nie zawiodłam. Foteli szukałam jakiś czas, bo chciałam nieco w stylu country i koniecznie z technorattanu. Markizę już przetrawiłam, nie ma tego złego...Zółty kolor daszku jest ze względów praktycznych-na słonku tak nie blaknie jak zieleń, granat czy bordo
Bogusiu no nie było Cię jakiś czas, ale dobrze,że się odnalazłaś. Bardzo mi schlebiają wszystkie pochwały odnośnie dodatków ogrodowo-tarasowych, dziękuję ;:168 Czekam na hasło poziomka ;:65 :lol: Również życzę miłego wtorku
Aage nie musisz długo się wpraszać, drzwi stoją otworem dla miłych gości;:168 ;:304

Na froncie kwitnie migdałek, a z tyłu Amanogawa ;:167

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

W TV ostatnio mówili, że tak - dlatego podpytuje na FO czy komuś sie zdarzyło. Mam koło bloku kilka i nigdy nie było na nich owoców...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

lulka pisze: Aga Sunia ogolona już przed komunią córy. Trzymam kciuki za maturzystkę ;:215 Rozumiem, że skoro przed maturą włosów się nie ścina, to i przesąd przeszedł na psiula? ;:112
Madziu dzięki za kciuki ;:196
Z tymi włosami..... to moja Olka biega do fryzjera co miesiąc, wiec nie wytrzymałaby żeby nie iść przed maturą..... ale za to czerwone majtki były :wink: :lol:
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Nie no, słusznie, migdałka też trzeba nawozić :;230 ja o swoim zapomniałam.... Ale wczoraj zaczął rozwijać kwiaty. Może dziś jak wrócę czeka mnie niespodzianka :tan
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Aniu to mnie zaskoczyłaś, muszę poczytać. Osobiście nie spotkałam się jeszcze z owocami migdałka ozdobnego.
Aga jak były czerwone galotki, to na pewno dobrze matura poszła. Daj znać koniecznie jak będą wyniki :lol:
Jolu to masz opóźnionego migdałka, wszędzie już w pełnym rozkwicie ;:oj. Pamiętaj o przycięciu jak przekwitnie :uszy U mnie tulipany wsadzone jesienią do donicy różanej dopiero zaczynają pączkować, więc w sumie co ja się dziwię? ;:223
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Lulko, jasny gwint ;:202 ! Ze wstydem odkryłam, że mnie jeszcze u Ciebie nie było :oops: ... szukam nerwowo, po moich wątkach i... nic ;:185. Ale się poprawiam i jestem. Pięknie u Ciebie, podoba mi się bardzo taki klimat. A psina przesłodka, wyściskaj ją proszę ode mnie i Fruzi ;:108 .
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mój migdałek nadrobił :tan Wczoraj pokazał masę kwiatów. Ale jestem zadowolona :heja Już go nie chcę eksmitować ;:172
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Madziu, opóźniłam się z oglądaniem migdała, mój już przekwitł :lol: Za to mam mieszankę kolorów, aż mi głowa pęka....
Kiedy kawka? W dni powszednie ty masz kobieto choć chwilę czasu?
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Madziu, komuniujesz się?
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i po migdałku, tylko tydzień ;:145 Teraz trzeba go ciapnąć ;:174
Jak tam przygotowania?
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Madziu przyszłam się przywitać po dł....giej zimie :;230
Zadaszenie na tarasie fajna sprawa..... ładne. ;:168
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Witaj Madziu:) cudne widoki, ozdoby a markiza chociaż tonie to co sobie wymarzyłaś to tez spełnia swoja funkcje i robi nastrój . Mamuciątko ;:167 ;:167
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gdzie przepadłaś Lulka? Dawaj jakieś nowe foty ;:138
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek