W poniedziałek podczas sadzenia róż nowy pomysł wpadł do głowy no i już kolejna pozycja na liście przybyła.... chyba będę musiała ją bliżej wiosny zgubić bo chyba zbankrutuję jak będę chciała ją zrealizować......
 W poniedziałek podczas sadzenia róż nowy pomysł wpadł do głowy no i już kolejna pozycja na liście przybyła.... chyba będę musiała ją bliżej wiosny zgubić bo chyba zbankrutuję jak będę chciała ją zrealizować...... 

tez mam plany wiosenne a zimą mam już nic nie kupować ale to tylko plany a i tak co miesiąc coś przybywa.
 tez mam plany wiosenne a zimą mam już nic nie kupować ale to tylko plany a i tak co miesiąc coś przybywa. 

Ja się również przywitam,zdrówka zyczę i znikam pobuszować po FO
 Ja się również przywitam,zdrówka zyczę i znikam pobuszować po FO

Pozdrawiam i miłego dzionka
 Pozdrawiam i miłego dzionka  

....tak się cieszę...bo wracam powoli do normalnie funkcjonujących osób
 ....tak się cieszę...bo wracam powoli do normalnie funkcjonujących osób  Tobie też posyłam
 Tobie też posyłam  i zyczę wspaniałego samopoczucia
 i zyczę wspaniałego samopoczucia  
  buszuj...buszuj...tez to czynię...Miłego dnia
 buszuj...buszuj...tez to czynię...Miłego dnia 

i zyczę intensywnego buszowania na F
 i zyczę intensywnego buszowania na F  

....miłego dnia...po powrocie z rehabilitacji wpadnę z rewizytą...
 ....miłego dnia...po powrocie z rehabilitacji wpadnę z rewizytą... 

.Posyłam Tobie trochę tego ciepełka.
 .Posyłam Tobie trochę tego ciepełka.   

Mireczko!...jak miło Ciebie gościć w swoich skromnych progach..Święta Bożego Narodzenia  uwielbiam. ze względu na tę wspaniałą,rodzinną  atmosferę
 Mireczko!...jak miło Ciebie gościć w swoich skromnych progach..Święta Bożego Narodzenia  uwielbiam. ze względu na tę wspaniałą,rodzinną  atmosferę   ..więc też czekam z niecierpliwością.
 ..więc też czekam z niecierpliwością.  U mnie tez ciepło...
 U mnie tez ciepło... 

Cudne te dziwne kwiaty
 Cudne te dziwne kwiaty

. Uwielbiam świąteczną atmosferę , ale tylko wtedy , gdy są wszyscy przy wigilijnym stole .
 . Uwielbiam świąteczną atmosferę , ale tylko wtedy , gdy są wszyscy przy wigilijnym stole . .
 .
 GabiR7..dziękuję za odwiedzinki...wpadaj częściej....zrewanżuję się na pewno. Lubię takie kwiaty - nietypowe i nie wymagające duzej troskliwości
 GabiR7..dziękuję za odwiedzinki...wpadaj częściej....zrewanżuję się na pewno. Lubię takie kwiaty - nietypowe i nie wymagające duzej troskliwości  

....Posyłam Ci kochana trochę tego ciepełka!
 ....Posyłam Ci kochana trochę tego ciepełka!  
  Atmosfera Świąt Bożego Narodzenia jest wyjątkowa...zgadzam się z Tobą....zwłaszcza , gdy wszyscy są przy wigilijnym stole...ale niestety nie zawsze tak bywa ....Moi rodzice mieszkali ze mną...  tatusia nie ma już z nami 9 lat ...a mamusi 5.... Ach ...bo się rozkleiłam...
 Atmosfera Świąt Bożego Narodzenia jest wyjątkowa...zgadzam się z Tobą....zwłaszcza , gdy wszyscy są przy wigilijnym stole...ale niestety nie zawsze tak bywa ....Moi rodzice mieszkali ze mną...  tatusia nie ma już z nami 9 lat ...a mamusi 5.... Ach ...bo się rozkleiłam...