Ogród działkowy w Maksie II
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród działkowy w Maksie II
Zróbcie fotki ze spotkania plisssssssssss
Oglądałam ten odcinek ...........skąd wziąć chłodną piwnicę 
- Mirabela
- 1000p

- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie jest dostępna wózkownia, w której stoją mieszkańców klatki rowery. Mam tam kącik dla moich dalii . Jest to pomieszczenie widne i chłodne.
- Mirabela
- 1000p

Mirko
takie miejsce daliom na pewno pasuje, wilgoci tylko nie lubią...stawiać karp na ziemniakach też nie wolno...dalie gniją...tyle wiem o ich przechowywaniu. Wszystko u Ciebie w porządku po wichurze
Moje namioty z włókniny przetrwały wiatr, dzisiaj dosypało dużo śniegu...dodatkowo są zabezpieczone. Cudowna fotka...pozdrawiam cieplutko 
- Mirabela
- 1000p

Aniu, dzisiaj u mnie jest cudna pogoda, taka jaką lubię. Słońce od rana świeci, lekki mrozik , śnieg leży czyściutki. Trochę wiatr wieje, ale nie wichura
Teraz zabiorę się za porządki domowe, obiadzik i czas wolny dla mnie . Po południu usłyszymy się, zajrzę do Ciebie.
Teraz zabiorę się za porządki domowe, obiadzik i czas wolny dla mnie . Po południu usłyszymy się, zajrzę do Ciebie.
- Iga51
- 200p

- Od: 27 paź 2013, o 20:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mireczko, słońce owszem świeci i u mnie momentami, nawet wiatr się trochę uspokoił, ale to co działo się wczoraj i w nocy, to brrrrrr.
W mieście chyba wszystko inaczej się odczuwa. U nas pozrywane dachy, powalone drzewa, drogi nieprzejezdne, brak prądu wczoraj przez cały dzień. Miejmy nadzieję, że to już koniec, chociaż w telewizji mówią, że nie.
W mieście chyba wszystko inaczej się odczuwa. U nas pozrywane dachy, powalone drzewa, drogi nieprzejezdne, brak prądu wczoraj przez cały dzień. Miejmy nadzieję, że to już koniec, chociaż w telewizji mówią, że nie.
Pozdrawiam. Iga
- Mirabela
- 1000p

Iga51- Iguś, współczuję wczorajszej zadymy. Strasznie było na otwartych przestrzeniach, poza miastem. W tej chwili znowu wieje, zacina śnieg z deszczem. A jak nie było u Ciebie prądu to i ogrzewania również? Może ratowaliście się ogrzewaniem z kominka?
- abcd
- 1000p

- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Dziękuję za zdjęcia
Nalewka pyszna
Sadzonka przeżyła ?
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Mirko!...jak u Ciebie po przejściu Ksawerego...?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Mirabela
- 1000p

Ela, tak , przeżyła. Trochę listki miała za bardzo przemoczone, dzisiaj wsadziłam w ziemię i jakby odżyła. Nie podlałam jej już jak na razie.
Bogusiu, na działce jeszcze nie byłam, jadę we wtorek. Wtedy okaże się na ile starannie okręciłam roślinki. A jak nie to będę zbierać otulinki po ogrodzie lub u sąsiadów. Dzisiaj względna pogoda, z rana słonecznie, czyściutki śnieżek. Pięknie. Po 12.00 trochę znowu wiatr się zerwał. Bo wczoraj to masakra. Od popołudnia walczę z migrenowym bólem głowy. Pozdrawiam Bogusiu.
Miłej i spokojnej niedzieli życzę.
Bogusiu, na działce jeszcze nie byłam, jadę we wtorek. Wtedy okaże się na ile starannie okręciłam roślinki. A jak nie to będę zbierać otulinki po ogrodzie lub u sąsiadów. Dzisiaj względna pogoda, z rana słonecznie, czyściutki śnieżek. Pięknie. Po 12.00 trochę znowu wiatr się zerwał. Bo wczoraj to masakra. Od popołudnia walczę z migrenowym bólem głowy. Pozdrawiam Bogusiu.
Miłej i spokojnej niedzieli życzę.
Znowu migrena ? współczuję , mi właśnie odpuściła ciekawe na jak długo
Zdrowiej
Zdrowiej
- Mirabela
- 1000p

Elu, wczorajsze popołudnie - od 15-tej , makabra. Kilkanaście lat wstecz po wypadku samo. poddałam się akupunkturze (złamany wyrostek kręgu szyjnego). Miałam straszne bóle głowy. Po tych zabiegach miałam spokój na długie lata ( nie pamiętałam jak boli głowa). Polecam taki zabieg. I pewnie będę musiała go u siebie powtórzyć.
(abcd) Elu, dziś już wygląd roślinki jest zadowalający.

(abcd) Elu, dziś już wygląd roślinki jest zadowalający.

- abcd
- 1000p

- Kontakt:
Mireczko to dobrze że rdest odżył , myślę że jak się dobrze zadomowi to można mu czubek uszczyknąć .
Śliczna bukietówka
Śliczna bukietówka
- abcd
- 1000p

- Kontakt:
Ładnie wygląda