Anetko ładne hojeczki Ci przetrwały i duże brawa dla bellci teraz uważaj aby jej nie przesuszyć a na pewno donosi pączusia.
Skrętnik z fiołeczkiem bardzo ładnie kwitną a maluszki super rosną. Pozostałe doniczkowce ładne.
Daturka (faktycznie inna niż siostry), fuksje i róże przecudne pozostałe też.
Witaj!
Ależ pięknie tu u Ciebie (zostaje).
Widzę, że i u Ciebie fiołkoholizm* panuje.
Och, kiedy tak moje wypuszczą małe..
Gratuluję cudownych kwiatów.
I zapraszam do mnie..
Anetko, kłódki dobre.Koleusy już wsadzone stoją sobie na dworzu,połączyłam ze swoimi kolorami.Begonia też przesadzona, stoi na oknie. Dziękuję jeszcze raz.
Anetko roślinki fantastyczne Ta datura jest niesamowita po prostu powiem krótko cud malina
Cieszę się, że klonik nie sprawia kłopotów i tak pięknie rośnie. A jak neonek...przyjął się?
Od Ciebie ten pstrokaty beniaminek ładnie rośnie z 3 sadzonek udało mi się ukorzenić tylko jedną
Arletko, Mireczku, Ewelinko, Renatko, Stokrotko, Aniu dziękuję Wam bardzo bardzo Małgosiu to fajnie i nie ma za co Aniu cieszę się że udało Ci się ukorzenić beneczka, neonek od Ciebie będzie miał nowego listeczka a zroslicha już ze dwa puściła Stokrotkanio witaj i dziękuję za pochwały, na pewno zajrzę do Ciebie :P
Justyś mnie zmotywowała do nowych fotek, z lekkim opóźnieniem ale są, starocie ale trochę podrosły więc pokazuję, większość z dworu jedynie co skrętnik, hibek El Capitolo i fiołeczek który znów zakwitł są z parapetu:
Może i ja doczekam się pierwszego w życiu kwitnącego kłujaka :P
reszta z szklarenki:
azalka się rozrosła to ta z przeceny z biedrony ale ciekawe czy uda mi się ją nakłonić do kwitnienia.
i nie pokazywane gratiski od Arletki które ładnie rosną:
Martusia a to Ty jeszcze nie kochasz serduszkowej? nie wierzę
a daturkę to Ci z chęcią podeślę bliżej jesieni żeby Cię już nic nie bolało
Anetko gratuluję zapączkowanego kaktusika.
I jakie piękne sukulenty pokazałaś. A szczególnie ta pięknotka. Czy dobrze podejrzewam, że to jakaś Haworsja? :P