Ale ja już mam czarne, długie kudły i zrobiłam się staraGrzesik pisze:Riv, poprzedni był ładniejszy ;)
Działka Gigusi- cz.3
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Grzesiu
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga nie ważne ile masz lat.....zawsze będziesz dla nas piękna...duchem....nawet jak będziesz o lasce chodzić.....rivendel pisze:Ale ja już mam czarne, długie kudły i zrobiłam się staraGrzesik pisze:Riv, poprzedni był ładniejszy ;)
bo masz wspaniałe poczucie humoru....
specyficzne.....
tak...tamten był lepszy......
Jak to w czarnych kudłach...Grdzieś tam jestem w drugim wątku z córcią.
A pokażę, pokaże, pewnie.
Wyszczyrzę się Wam Kochani
A pokażę, pokaże, pewnie.
Wyszczyrzę się Wam Kochani
dziękuję pięknie..Idę oblać to zieloną herbatą, bo barek znów zepsuty..Grzesiu pisze:Aga nie ważne ile masz lat.....zawsze będziesz dla nas piękna...duchem....nawet jak będziesz o lasce chodzić.....rivendel pisze:Ale ja już mam czarne, długie kudły i zrobiłam się staraGrzesik pisze:Riv, poprzedni był ładniejszy ;)
bo masz wspaniałe poczucie humoru....
specyficzne.....
tak...tamten był lepszy......
Mi go chyba Jędrek celowo psuje...
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani.
przede wszystkim baaaardzo dziekuje za odwiedziny i tak ciepłe i potrzebne mi słowa. Dołek minął -bo słonko zaświeciło, a dzięki Waszym postom to dusza sie cieszy.
Asiu- nie poznałam Ciebie w tym avatarku, Oluniu, Aduś, Violu, Iguś, Taro, Jolunia, Mag, Grzesik ,Grześ, Ago -Riv, Mariolu, i wszyscy ,których nie wymieniłam a do mnie zagladają- buziaki dla Was i dziekuje. taka fotka a ile zamieszania narobiła. :P
dzisiaj trochę doprowadziłam pół działki do ładu, a jutro reszta. Spiekłam sie, o Darku nie wspomne.
Jutro sie dopieke i doprowadzę działke do ładu i składu.
Riv dzwoniłam do Ciebie a Ty miałaś dzwonic?//

przede wszystkim baaaardzo dziekuje za odwiedziny i tak ciepłe i potrzebne mi słowa. Dołek minął -bo słonko zaświeciło, a dzięki Waszym postom to dusza sie cieszy.
Asiu- nie poznałam Ciebie w tym avatarku, Oluniu, Aduś, Violu, Iguś, Taro, Jolunia, Mag, Grzesik ,Grześ, Ago -Riv, Mariolu, i wszyscy ,których nie wymieniłam a do mnie zagladają- buziaki dla Was i dziekuje. taka fotka a ile zamieszania narobiła. :P
dzisiaj trochę doprowadziłam pół działki do ładu, a jutro reszta. Spiekłam sie, o Darku nie wspomne.
Jutro sie dopieke i doprowadzę działke do ładu i składu.
Riv dzwoniłam do Ciebie a Ty miałaś dzwonic?//

jak chłopaki takie komplementy prawią to trzeba iść na całego