Smoku, ja tez lubie gaszcz i denerwuja mnie gole kawalki ziemi, ale ... w naturze to wygladalo znacznie gorzej niz na zdjeciu, ponadto trawa kwitnie i lada moment by sie wysiala. Wiesz co by to oznaczalo?
 No i wreszcie nie wiem, co mogloby rosnac przy samym pniu brzoskwini, nie ograbiajac jej z pokarmu i wody
  No i wreszcie nie wiem, co mogloby rosnac przy samym pniu brzoskwini, nie ograbiajac jej z pokarmu i wody   
 Jezowki cos mi ostatnio choruja
 Dwie stare kepki padly, a nowa, samosiejka, tez jakos "dziwnie" wyglada. Nie wiem, co im jest
 Dwie stare kepki padly, a nowa, samosiejka, tez jakos "dziwnie" wyglada. Nie wiem, co im jest 
Brzeg oczka mozna tak zamaskowac, ze w ogole nie widac folii, jeśli tylko ma sie DUZO DUZYCH KAMIENI
 Ja nie mam, wiec musze sobie jakos inaczej radzic. Na razie idzie mi marnie, ale sie jeszcze nie poddalam ;) Pustynia? Nie po to wygrzebywalam w pocie czola oczko, zeby je zasypywac piaskiem!
  Ja nie mam, wiec musze sobie jakos inaczej radzic. Na razie idzie mi marnie, ale sie jeszcze nie poddalam ;) Pustynia? Nie po to wygrzebywalam w pocie czola oczko, zeby je zasypywac piaskiem!   I to jeszcze rzecznym, jak najblizsza rzeczka oddalona jest o kilka kilometrow
  I to jeszcze rzecznym, jak najblizsza rzeczka oddalona jest o kilka kilometrow 
Dziekuje Ci Smoku
 , wiem, ze chcialas mnie pocieszyc
 , wiem, ze chcialas mnie pocieszyc 
Witaj Ewo!
Wiazowka ma w ogole ladne kwiaty, ale ten malutki byl wyjatkowy.
Czy widzialas Victora z lawenda?

Przeciez one przede wszystkim sa rozowe! Inne to rzadkosc. Moje choruja od dawna, wiec nie przez deszcze. Dalabym Ci, ale zechcesz takie niepewne zdrowotnie?
  Przeciez one przede wszystkim sa rozowe! Inne to rzadkosc. Moje choruja od dawna, wiec nie przez deszcze. Dalabym Ci, ale zechcesz takie niepewne zdrowotnie? 

Juz prawie doprowadzilam ogrod do przyzwoitego wygladu (wywalilam ze 3 taczki zielska), ale jeszcze zostalo mi troche pod plotem, kolo swierkow, to jeszcze moge cyknac zdjecie ;) Chcesz?
  Juz prawie doprowadzilam ogrod do przyzwoitego wygladu (wywalilam ze 3 taczki zielska), ale jeszcze zostalo mi troche pod plotem, kolo swierkow, to jeszcze moge cyknac zdjecie ;) Chcesz?  

), ale wiekszosc rosnie
 ), ale wiekszosc rosnie