Ogród Idy74 2009r cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Kochani najpierw pare fotek ,a potem odpisuje co i jak ....
Najpierw moje dzisiejsze zakupy ...pojechałam bez m i coś tam wzięłam -sezon się kończy niestety ,ale wrzosy -jest w czym wybierać
to jest perowskia łobodolistna -ciekawa roślinka i kwitnie ,aż do pażdziernika .
Kupiłam dwie hortensje -bukietową i Tardiva
Zostawiłam 100 i na razie STOP
Hortensja dębolistna tak pięknie się przebarwia -liść kształtem przypomina mi dłoń

I jeszcze pare fotek ,by pokazać,że jeszcze jest kolorowo...Kwitną mi już tylko 3 lilje
szkoda ,że na ten zapach trzeba będzie czekać rok...

Najpierw moje dzisiejsze zakupy ...pojechałam bez m i coś tam wzięłam -sezon się kończy niestety ,ale wrzosy -jest w czym wybierać
to jest perowskia łobodolistna -ciekawa roślinka i kwitnie ,aż do pażdziernika .Kupiłam dwie hortensje -bukietową i Tardiva
Zostawiłam 100 i na razie STOP Hortensja dębolistna tak pięknie się przebarwia -liść kształtem przypomina mi dłoń

I jeszcze pare fotek ,by pokazać,że jeszcze jest kolorowo...Kwitną mi już tylko 3 lilje

-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Magdo zobaczymy jak to pakowanie będzie szło i ilu będzie chętnych .Jak coś to będziemy myśleć i wymyślać najlepszy sposób
MONIA ,ALU -te liatry są kapryśne .W zeszłym roku ledwo odrosły mi od ziemi ,a w tym nadrabiają ...Lubią chyba dużo wody
JACKU maliny są nudne ,bo ich zbiór trwa 3 miesiące.W kółko to samo ....Ale coś robić trzeba
MARIASEN -
LATAM JAK FRYGA PRAWIE ...
TIJA -ELU telefon został w pracy ,bo jak by był w domu to świętego spokoju by nie było ...
Dalo pośrednik zawsze zarabia najwięcej ...
Kochani dziękuję ,że mnie odwiedzacie
mimo ,że nie mam dla Was czasu...Na pewno kogoś pominęłam ,ale zaraz lecę na wasze ogrody...
Pozdrawiam.
MONIA ,ALU -te liatry są kapryśne .W zeszłym roku ledwo odrosły mi od ziemi ,a w tym nadrabiają ...Lubią chyba dużo wody
JACKU maliny są nudne ,bo ich zbiór trwa 3 miesiące.W kółko to samo ....Ale coś robić trzeba
MARIASEN -
TIJA -ELU telefon został w pracy ,bo jak by był w domu to świętego spokoju by nie było ...
Dalo pośrednik zawsze zarabia najwięcej ...
Kochani dziękuję ,że mnie odwiedzacie