Olu, ale u Ciebie pięknie :P Wiosenne kwiatuszki przepięknie kwitną, kaczeniec błotny już tak pięknie rozkwitł
Miłek wiosenny, kokorycz różowa, to moje marzenia, roślinki z listy chciejstw - cudeńka !!!
Olu, , życzę miłego dnia i wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych :P
Jeszcze trochę dzisiejszej wiosny z mojej działki: żagwin , gęsiówka, szafirki i pierwsze moje tulipany.
wychodzi krokosmia , która nie była od kilku lat wykopywana na zimę
Kopytnik wypuścił młode listki
Goryczka krótkołodygowa ma już pąki kwiatowe
Kwitnie szachownica Michałowskiego
OLU ta wiosna naprawdę się u Ciebie rozszalała wszystko super kwitnie . A na forum zrobiło się już pusto tylko takie pojedyncze niedobitki jak ja buszują . Ale też już kończę . WESOŁYCH ŚWIĄT
Olu, wydaje mi się, że masz zupełnie inny wilczomlecz, liście Twojego wyglądają na skórzaste i się błyszczą i nie wygląda mi nawet na formę zielonolistną tego mojego, ale mogę się mylić. Wrzuć zdjęcie do wątku- identyfikacja roślin ogrodowych, tam otrzymasz pomoc. Sam jestem ciekaw co to za gatunek
Olu - koniecznie pokazuj kolejne etapy wyłażenia szkarłatki bo obawiam się że swoją mogę przypadkiem stracić....
A miałam ją jeszcze w 2 innych miejscach tylko w zeszłym roku jak jakaś głupia wyrwałam
Na taką piękną gęsiówkę przyjdzie mi pewnie długo poczekać ale warto