Leśny ogród Moni68 cz.1
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To jeden z nielicznych programów, jakie u mnie odbierają
Mam zwykłą antenę, a nie chcę, przynajmniej na razie, cyfrowej. Wolę, żeby dziecko nie przyzwyczajało się do telewizji. A tak nie ma pokus, bo bajek jak na lekarstwo. Bardziej jestem w stanie zaakceptować to, że M uczy Go różnych programów komputerowych.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witam Miłych Gości
Trochę się zasiedziałam w arykańskim wątku, jeszcze muszę wkleić zdjęcia...na razie Wam z przyjemnością odpowiem
Ido, miłego dnia w pracy życzę
U mnie śniegu niewiele, ale dzisiaj złapał mróz- na szczęście tylko - 3 st. Zapraszam ponownie 
Giguś, spokojnej pracy
Dziękuję za komplementy pod adresem Pawełka
Moja magnolia ma już około ośmiu lat, rosła w poprzednim ogrodzie. Cały sezon podczas budowy domu przestała w wielkim worku foliowym, ale przeżyła...Twoja powinna też już zakwitnąć.
Majko, Agnieszko, dziękuję
Właściwie wychowywany jest w ogrodzie, jestem bezwzględną przeciwniczką siedzenia w domu, poza zimą oczywiście
Na początku bałam się, że będzie chciał wszystkiego spróbować, ale ciągłe powtarzanie, że nie wolno, działa cuda
Nigdy niczego nie zerwał
Bakcyla ogrodowego już połknął, zawsze pomaga mi przy pieleniu- muszę dać siatkę i listę chwastów do wyrwania na piśmie
, zapamiętale grabi i podlewa. Ma swoją grządkę, na której samodzielnie posadził kilkanaście tulipanów, trochę narcyzów i dwie lilie. Jak zakwitną, pokażę zdjęcia 
Agnieszko72, powtórek, niestety, nie ma...Chłopcy w tym wieku lubią Boba, chociaż preferencje Pawełka teraz dotyczą Gwiezdnych Wojen
Miłego dnia 
Tadeuszu, ogromnie mi miło, że zechciałeś odwiedzić mój ogród, dziękuję
Bożenko, dziękuję
Jakże mogłabym zapomnieć, pamiętam doskonale
Chodzi do przedszkola?
Trochę się zasiedziałam w arykańskim wątku, jeszcze muszę wkleić zdjęcia...na razie Wam z przyjemnością odpowiem
Ido, miłego dnia w pracy życzę
Giguś, spokojnej pracy
Majko, Agnieszko, dziękuję
Agnieszko72, powtórek, niestety, nie ma...Chłopcy w tym wieku lubią Boba, chociaż preferencje Pawełka teraz dotyczą Gwiezdnych Wojen
Tadeuszu, ogromnie mi miło, że zechciałeś odwiedzić mój ogród, dziękuję
Bożenko, dziękuję
Witaj z rana Moniko. Uroczy Twój synek. 
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna