Masz cudowne roślinki i fotografik z ciebie super
Gabrielo cudowności u ciebie i tylko mogę powzdychać

Alu, miło mi słyszeć, a raczej czytać takie słowa.alana pisze:Gabrysiu, cudownie u Ciebie lato przeobraża się w jesień, wszystkie rośliny wyglądają pięknie. Takie ogrodowe cyklameny są jeszcze ładniejsze niż w doniczce. Nawet nie ma co się rozpisywać, bo Twoje zdjęcia mówią wszystko(a mi swoich nie chce wrzucić się na serwer ;) )
Czy twoja kobea zawiązała jakieś nasiona?
Moniczko, ja myślę tak samo.rogalm1 pisze:Gabrysiu jak pooglądałam Twoje zdjęcia to już się cieszę, że w przyszłym roku nie będę się zajmować żadnymi budowami, studniami i innymi prądami tylko będę dbać, chuchać i dmuchać na moje kwiatki!!!!bo ja też chcę doczekać za tego życia takich piękności!
Jadzia1 pisze:Gabrysiu ale u Ciebie jeszcze kolorowo![]()
i dużo kwiatów kwitnie .I piękny chibiskusik ,ja już nawet miejsce mam na swojego ,ale dopiero wiosną kupię
![]()
Miłego dnia
kogra pisze:A ja bym chciała mieć takiego żeniszka, żeby mi się stale wysiewał.
Żadnej roboty i samo rośnie - to by mi się podobało.![]()
![]()
Gabi u Ciebie to pełnia lata. Wszystko kwitnie i tyle kolorów. Ostróżki cudne i pewno jeszcze długo zdobić będą rabatę.
Jak to miło pogapić się na te wszystkie kwiatki i oczy nimi nasycić - bo u mnie to już jesień.
A lato to tylko mam jeszcze na balkoniku.
hanka55 pisze:A, ja bym przyznała Grand Prix temu obrazowi:
Pięknie skomponowane, elementy zamykające kadr, wycentrowany obiekt główny,
brak "śmieci", czyli elementów tła, zachowana głębia i perspektywa.
Jak wzorcowy obrazek z ksiązki :" Jak zostać Mistrzem fotografii, czyli tajniki optyki".
już dawno mówiłam , że Gabi ma genialne widzenia !
Izuś, niemożliwe !chatte pisze:Gabi, do Ciebie musze się nauczyć wchodzić z długopisem w ręce i kajecikiem, bo połowy roslin nie znamJarzmianka to bylina?
Piękne zdjęcia porobiłaś zawilcom. Sama nie wiem, czy one ładniej wyglądają w pąkach, czy rozwinięte? Podoba mi się też wyjątkowo czerwony kosmos
Moja uwagę tez przykuło najbardziej ostatnie zdjęcie, bo to kompozycja taka, jak lubię: kontrastowe, mocne kolory. Duzo kolorówSliczne!
Joluś,nie trzeba nic pisać.jolciajci pisze:No po prostu nie wiem co napisać tak u ciebie pięknie![]()
Masz cudowne roślinki i fotografik z ciebie super![]()
Gabrielo cudowności u ciebie i tylko mogę powzdychać

Cieszę się, ale teraz już nic nie chcę miećGabriela pisze:
Jarzmianka jest byliną taką delikatną, ale bardzo ładną. Rozsiewa się, więc możesz ją mieć.

Dzięki Haniu za muzyczkę, właśnie ją słucham.hanka55 pisze:Dobranocnie i nastrojowo, Gabisiu.
Ależ przydałoby się z Twoich zdjęć złożyć pps.-a !
Buddha Bar - kissing
http://pl.youtube.com/watch?v=WNGT9HJwkV0

Izo, ja właśnie myślałam o wiośnie, bo teraz to ona kwitnie.chatte pisze: Cieszę się, ale teraz już nic nie chcę miećWiosną mozemy pogadać o jarzmiance
Gabi, naprawdę widziałaś u mnie rosliny, których nie znasz?Jakie ? Mów, mów, nie ukrywaj
Chyba nie mam zbyt wiele takich rzadkich roslin, chociaż trochę mi przybyło
Kosmos na zdjęciu wygląda na jasnoczerwony, ale czy czerwony czy pomarańczowy to i tak mi się podoba. Lubię w ogrodzie takie intensywne, nasycone kolory![]()
A co jest z Bogusią, komp jej siadł?
Hanka 1 pisze:Witaj Gabryś
Wystarczy,że trzy dni nie było mnie u ciebie a tu tyle nowości.Twój ogród taki jeszcze kolorowy.
U mnie już prawie jesień dobrze,że róże jeszcze kwitną bo tak byłyby tylko astry.
Bogusia jeszcze ma problem z netem
Życzę ci Gabryś milutkiego wieczoru

No np. ostatnio ta barbula.chatte pisze: No to całe szczęścieNie odpowiedziałaś jednak na drugą część postu
...
Ewo, bardzo dziękuję !Ave pisze:dla mnie to zdjęcie jest "the best"
piękna kolorystyka...