nachyłek American Dream

Barcarole

i jeszcze floksy bo to ich czas

Dolce Vita

Seducer

a Twoje są prześliczne
 a Twoje są prześliczne 

, oczu nie mogę oderwać od niego
 , oczu nie mogę oderwać od niego   . Żurawki to masz w całej palecie barw, wszystkie jakie tylko można sobie wymarzyć , brawo
 . Żurawki to masz w całej palecie barw, wszystkie jakie tylko można sobie wymarzyć , brawo   . Cudowna kolekcja na prawdę jestem pod wrażeniem. Floksy i róże także bardzo urodziwe . Pięknie u Ciebie, lato trwaj
 . Cudowna kolekcja na prawdę jestem pod wrażeniem. Floksy i róże także bardzo urodziwe . Pięknie u Ciebie, lato trwaj   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

Bardzo lubię te rośliny.
  Bardzo lubię te rośliny.

Kamienna ławka i poidełko piękne.
 Kamienna ławka i poidełko piękne.  Lilie i floksy cudnie pokazujesz.
 Lilie i floksy cudnie pokazujesz.  Trawy wspaniale ci rosną,
 Trawy wspaniale ci rosną,  moje w tym roku strajkują.  Hortensje po 5 zł.
  moje w tym roku strajkują.  Hortensje po 5 zł.  Na pewno się odwdzięczą kwiatami, za danie im dobrego domu.
 Na pewno się odwdzięczą kwiatami, za danie im dobrego domu.

ciągły brak czasu u mnie,poza dbaniem o moje roslinki,codziennie trochę ogórków zrywamy i od razu w słoiki ,fasolka szparagowa, po 2-3 wiaderka papierówek,wracam do domu pod wieczór i trzeba jeszcze nadgonić domowe zajęcia więc sorki ,że mało bywam i piszę
 ciągły brak czasu u mnie,poza dbaniem o moje roslinki,codziennie trochę ogórków zrywamy i od razu w słoiki ,fasolka szparagowa, po 2-3 wiaderka papierówek,wracam do domu pod wieczór i trzeba jeszcze nadgonić domowe zajęcia więc sorki ,że mało bywam i piszę