i najlepiej późnym latem, albo jesienią wykop i podziel na mniejsze części - ona bardzo ładnie przyrasta, więc będziesz miała więcej kępek w następnym sezonie.
 i najlepiej późnym latem, albo jesienią wykop i podziel na mniejsze części - ona bardzo ładnie przyrasta, więc będziesz miała więcej kępek w następnym sezonie.I zarezerwuj dla niej trochę miejsca, bo jak kwitnie to jest taka kompaktowa, ale potem ma spore liście i wygląda jak... hosta

Zaczyna się dla ogrodników gorący czas ,ciężka praca i wielkie zadowolenie
 Zaczyna się dla ogrodników gorący czas ,ciężka praca i wielkie zadowolenie   Ja też się wybieram w piątek na działeczkę ale to tylko taka wycieczka i coś niecoś do zrobienia ,wszystko zostawiamy jak pojedziemy na majowy weekend
 Ja też się wybieram w piątek na działeczkę ale to tylko taka wycieczka i coś niecoś do zrobienia ,wszystko zostawiamy jak pojedziemy na majowy weekend   Będę ciąć moją anabelkę i ukorzeniać patyczki tak jak mówisz
 Będę ciąć moją anabelkę i ukorzeniać patyczki tak jak mówisz   Nie zamierzasz założyć swojego wątku
 Nie zamierzasz założyć swojego wątku    

Zostawiam serdeczności
  Zostawiam serdeczności  Mam zakaz tworzenia nowych rabat, bo z istniejącymi nie wyrabiam. Może jednak ten mój M ma rację, że mnie stopuje?
  Mam zakaz tworzenia nowych rabat, bo z istniejącymi nie wyrabiam. Może jednak ten mój M ma rację, że mnie stopuje? I tylko naszej
 I tylko naszej