Aniu - Już po urlopie , wspaniale było ale się skończyło. Wspaniałe widoki i odskocznia od szarej rzeczywistości.
Choć skłamała bym jeśli powiedziała bym że nie chciałam wracać , po 11 dniach poza domem , o niczym bardziej nie marzyłam jak o swoim domowym zaciszu.
Teraz pozostaje czekać cały rok , na kolejny wypad.
Co do ogrodu , lilie po woli kończą kwitnienie , zostało kilka niedobitków.
Za to róże które co prawda dopiero pierwszy sezon u mnie , już pokazały na co je stać
Anabuko - Zielony zakątek , to jest maleństwo ale mieści naprawdę ogromne ilości roślin , które o dziwo dużej obecności roślin pochłaniających masę składników odżywczych i wody doskonale dają sobie radę. Co mnie niezmiernie cieszy
Lili mam dość sporo jak na metraż jaki mogłam zagospodarować , choć wiem że to na pewno nie koniec , mój mąż mówi Gosiek na pewno coś jeszcze upcha.
Ale ja wiem że to po woli zaczyna się robić dość trudne , ale i tak w planach kupno tulipanów i Lili zaplanował na jesienne nasadzenia.
Izo - Lilie to jedne z moich najbardziej ulubionych kwiatów . okazałe kwiaty i ten zapach
Super że ci się podoba , co do hamaku to również mój ulubiony kącik. Planuję tą pomarańczową kotarkę zastąpić białą i troszkę szerszą ale to już w kolejnym sezonie.
Teraz króluje w tym miejscu kolor pomarańczowy może nie mój ulubiony ale też fajnie to wygląda.
Madziu - Dużo czekania na wyjazd , potem chwile cudowne i powrót i znów czekać nam pozostaje do przyszłego lata .
Ale warto

Roślinki czekały i po przyjeździe zachwycały , teraz też zachwycają. Ale mimo jeszcze tych upałów w powietrzu już czuć zbliżającą się jesień nie wiem czy tylko ja tak mam

Oby jesień była piękna
Aniu - Miło że jesteś mimo tego że ja na forum naprawdę skąpo i super że lilie ci się podobają
Co do hamaku już wcześniej pisałam planuję jego przerabianie ale to chyba już na przyszły sezon.
Co do relaksu na hamaku to różnie to wygląda sama rozumiesz , zwłaszcza z moim podejściem do porządku w domku
Ale ja to lubię , moja mama mówi że chociaż łączę przyjemne z pożytecznym nie wiele osób tak potrafi podchodzić do porządków domowych.
Kocham zmiany i ulepszanie a raczej upiększanie , bawię się w takiego małego dekoratora wnętrz a raczej wnętrza
Lato mija nie ubłaganie , ale przynajmniej pojawiły się nowe jesienne oferty sama nie wiem co kupić a chciało by się na prawdę wiele
A i budżet ograniczony a i miejsca też skąpo. No cóż nigdy nie jest idealnie , bo było zbyt nudno
Wstawiam kilka zaległych fotek i oczywiście widoczki wakacyjne