Kuchenne inspiracje AGNESS

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
Zablokowany
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Re: Kuchenne inspiracje AGNESS

Post »

;:oj o na uszy zająca......Jakie śliczne mufinki.Jutro takie popełnię ,choć korci mnie już dziś.Dam sobie na wstrzymanie ,bo do kawy na niedziele znów nic nie będzie :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aldonko do niedzieli daleko....zdążysz zrobić jeszcze raz ;:224 :;230
Awatar użytkownika
milkicja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 kwie 2010, o 18:19

Post »

Ja użyłam sera który został mi ze świąt takiego w wiaderku. Tylko w moim przepisie nie było ani budyniu ani jajka i może dlatego powypływał.

-- 13 kwi 2012, o 12:52 --

Aldonko do dzieła toż to tylko 10 min roboty i 25 min pieczenia. A ile przyjemności ;:215 ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko żeby jeszcze prąd był tańszy to można codziennie coś piec.Ja już i tak ponad 500zł płacę :roll:
akl62
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 cze 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

AGNESS, gdyby nie to, że po Świętach mam nadmiar ... wspomnień, już bym piekła mufinki serowo czekoladowe. Takie wydają się proste, a wyglądają fantastycznie. Ale co się odwlecze, to nie uciecze.
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

Agness witaj :wit Ja ciągle coś w tej kuchni robię ,bo mnie mobilizujesz . A mój mąż mówi"co się tak wzięłaś za pieczenie " i nie wie dlaczego :;230 :;230 . Ciasta cynamonowego nie wiem czy na jutro wystarczy ???. Tak nam smakuje.Ale widzę następne przepisy też szybkie i łatwe do wykonania.Nawet dzisiaj w LIDLU widziałam takie formy na 6 dużych mufinek ,szkoda że nie kupiłam koszt 19,90 ale to trwałe. Smakowicie prezentuje się zapiekanka chyba w poniedziałek się skuszę zrobić ;:137 Zaczynam się obawiać ,że przytyję :;230 :;230 :;230
Pozdrawiam Ewula
juda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2008, o 20:06

Post »

;:131 zaglądam i troszkę zazdroszczę wypieków bo ja ograniczam się bo mój M ma cukier na górnej granicy a ja znów cholesterol a młodzież nas opuściła a to znów o linie dbają ..tak że malutko piekę
A jeżeli chodzi o mięsko to wolą pieczone w rękawie w piekarniku
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

Witam :wit Mięsko pieczone w rękawie też smaczne ale nie ma tego pdsmażonego koloru i smaku .Zależy właśnie co kto lubi i może jeść. Ja też muszę potrochę zwracać uwagę na cukier i potrawy smażone. na razie korzystam z tych smaków :;230
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Milenko to że powypływał to nic, mimo to na pewno są przepyszne :D

Aldonko, faktycznie te koszty to nas skutecznie ograniczają w wielu dziedzinach życia....

Akl pewnie, na wszystko przyjdzie czas, będzie jeszcze nie jedna okazja do upieczenia :D

Ewuś bardzo się cieszę, że przypadły Ci do gustu moje przepisy i że z nich korzystasz :D A i mąż pewnie zadowolony 8-) :lol: Mięska robię w różny sposób, żeby urozmaicić, bo staram się jak najrzadziej kupować, a nie chcę, żeby takie domowe się znudziły rodzince :D

Juda pewnie, ze jak musi być zachowana dieta , to jest to najważniejsza, nie można ryzykować zdrowia....ale od czasu do czasu można zgrzeszyć .....dla poprawy nastroju 8-) :D
Awatar użytkownika
kasik 69
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2010, o 15:04
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja muszę upiec mufinki w przyszłym tygodniu,w tym kupiłam sernik,byłam tak zmęczona,że nie miałam siły na nic.
Dziś w menu szynka z pieczarkami z twojego przepisu.
Zapraszam do mnie,
Moje wątki
Nasz Ogród
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu mam nadzieję, ze będzie Wam smakowała :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mam takie pytanko, jak przygotowac blachę pod sernik na zimno. Smarowac masłem, czy wyłożyc papierem, czy papier i na niego tłuszcz.
Jest pyszny i szybki w przyrządzaniu.
Pozdrawiam Krystyna
Awatar użytkownika
milkicja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 kwie 2010, o 18:19

Post »

Ja bym nie smarowała niczym. Tylko papier.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Z racji wypieków dla rodziny córki,upiekłam też muffinki.Nie miałam czasu bawić się w zamierzone serowo czekoladowe ,więc zrobiłam makowo -cynamonowe(z czterech porcji :oops: )Część poszła do córki ,a część została POŻARTA na ciepło.Udało mi się bezczelnie schować przed rodzinką do dzisiejszej kawy w pojemniczku plastikowym i powiem krótko;dziś miałam obłęd w oczach jak je jadłam.Były jeszcze pyszniejsze niż wczorajsze,a zapach jaki roznosił się po otworzeniu pudła był nieziemski.Te muffinki to o wiele szybszy wypiek niż zwykłe naleśniki.Oj poszaleję z przepisami na muffinki jak już psychicznie dojdę do siebie(pogrzeb w rodzinie...)
Zawsze dużo piekłam ,ale kiedy jestem tu na forum i podglądam Wasze przepisy nie ma niedzieli bez słodkiego,a i w tygodniu ciasto to już nic nadzwyczajnego.Rodzinka tylko ręce zaciera jak widzi mnie z zeszytem i otwartym forum :wink:
Co do spodu na sernik na zimno...zawsze dawałam tylko papier i twarde ciastka na spód np.kokosowe
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Proszę powiedzcie mi czy silikonowe foremki do muffinek smaruje się i do jakiej temperatury się ich się używa :?:
A jak najlepiej użyć foremek z bibułki / czy też je się smaruje /:?:
Muszę przyznać się , że cały czas cztam ten wątek i chyba było gdzieś na ten temat , ale teraz nie mogę znaleźć .
Tak wychwalacie muffinki , że i ja nabrałam ochoty na ich zrobienie ;:224 .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Zablokowany

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”