Ogród -hal1959 cz.3
-
MirkaS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko niestety winobluszcz padł , zgniły końcówki, ja odcięłam takie młode a może one maja być trochę zdrewniałe, napisz to pójdę jeszcze raz ciachać.Cudny ten żółty clematis, zamawiałam ostatnio trzy kolejne i się wahałam,bo mnie przestraszyli że przemarza, ale chyba jednak domówię , śliczniusi goździk. A kiedy wreszcie doczekam się odwiedzin na
.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu zmieniłaś awatarek,ładnie wyglądasz
,mnie też podoba się ten kolor begonii,lepiej rośnie od żółtej,ale w tamtym roku też tak z nimi było
.
Zrobię kolaż clematisów jak wszystkie zakwitną,które mam
Miruś nie przejmuj się ,nie ciachaj go już,może kiedyś uda się go ukorzenić,wczesna wiosną ,może kiedy jeszcze liści nie ma,odłożymy to na później
Zrobię kolaż clematisów jak wszystkie zakwitną,które mam
Miruś nie przejmuj się ,nie ciachaj go już,może kiedyś uda się go ukorzenić,wczesna wiosną ,może kiedy jeszcze liści nie ma,odłożymy to na później
Twoje zdjęcia są naprawdę piękne i jeszcze opisane. Z przykrością stwierdzam, że sama nie pamiętam nazw wszystkich roślin jakie posiadam. A wystarczyło wejść do Ciebie. Tak było np. z rogownicą 
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aluś ja właśnie też w ten sposób nieraz nazywałam swoje roślinki, podpatrując na forum,teraz staram się podpisywać żeby sobie utrwalić nazwy ,a także ułatwić innym w nazywaniu
Haluś dzięki
U mnie wczoraj cały dzień padało,dzisiaj od rana też nie ciekawie,ale mam nadzieję ,że się zmieni w końcu pogoda
.Miłego dnia wszystkim życzę 
Haluś dzięki
U mnie wczoraj cały dzień padało,dzisiaj od rana też nie ciekawie,ale mam nadzieję ,że się zmieni w końcu pogoda