Moje początki - giga45
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nalewko kochana po co sie tak meczyc. Czy pierogi muszą miec falbanki?. I tak do brzuchow pójda czy z falbanka czy bez. Kochanie najprościej jak nie masz takiej korbki jak moja to - wczesniej ja wykrawałam średnia szklanka i tez szybko szło. Kleje w palcach i ekspresem mi to idzie. chyba bym nie umiała takim urzadzeniem robić. Spróbuj kiedys zobaczysz ze Ci sie uda.
Olunia- to czekam na fotki kochana Twoich pierozkow i z chęcia sia załapie jeśli pozwolisz.
Danusiu, Aneczko, Tu.ja, dziękuje za przemile slowa i bardzo was pozdrawiam. Ide teraz na działke cyknąc kwiata, który mam nadzieje juz rozkwitl. Buziaki kochane
Olunia- to czekam na fotki kochana Twoich pierozkow i z chęcia sia załapie jeśli pozwolisz.
Danusiu, Aneczko, Tu.ja, dziękuje za przemile slowa i bardzo was pozdrawiam. Ide teraz na działke cyknąc kwiata, który mam nadzieje juz rozkwitl. Buziaki kochane
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
O! znalazłam pierogi legnickiehanka55 pisze:To jak Gosia cyka, to ja się zakradne do lodówki w poszukiwaniu tych Jej słynnych pierogów![]()
Jej, ale będzie pychotka ;:13
http://www.legnica.net.pl/index.php?legnica=pierogi
Witaj Gosieńko
Przycupne u Ciebie i poroskoszuję się kolorkami.
Jestem zmęczona i zła ( choć nie powinnam) . Moja starsza córcia wróciła na chwilę i wybrałyśmy się do księgarni. Straciłam tam fortunę , a i tak się okazało , że wszystkiego jeszcze nie ma - obłęd
. W sumie powinnam się cieszyć , że mam większość książek i ćwiczeń w domu , ale jak tu się cieszyć gdy cała wypłata zostaje w księgarni
Idę sobie popatrzeć na kwiatuszki
Buziaki
Przycupne u Ciebie i poroskoszuję się kolorkami.
Jestem zmęczona i zła ( choć nie powinnam) . Moja starsza córcia wróciła na chwilę i wybrałyśmy się do księgarni. Straciłam tam fortunę , a i tak się okazało , że wszystkiego jeszcze nie ma - obłęd
Idę sobie popatrzeć na kwiatuszki

Buziaki
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a tak w ogóle dziwczęta to wam powiem- mam jakiegoś psychicznego chyba doła. Jak ja poszłam na działke i tylko wydłubałam pestki z cukinii to cos ze mna nie tak. Nie to, żebym bron Boże sie użalała nad soba, ale po prostu oprócz cukania fotek nic dziś nie zrobiłam- nie miałam natchnienie , taka parnota u mnie. Coc sie dzie je ze mną 
- coccinella
- 1000p

- coccinella
- 1000p