Zestaw zdjęć faktycznie odzwierciedla czarno-biały nastrój. Czy wybiersz się na spotkanie do Matarni?
Zielone pokoje, Ibrakadabra i Półdiablę Weneckie, cz. 8
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielone pokoje, Ibrakadabra i Półdiablę Weneckie, cz. 8
Ja też - tak jak Marysia-Mufka
Zestaw zdjęć faktycznie odzwierciedla czarno-biały nastrój. Czy wybiersz się na spotkanie do Matarni?
- Yollanda
- 500p

- Od: 23 maja 2014, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JagiS,
czarno biały nastrój trzeba szybko rozproszyć czymś miłym. Może spotkanie w Matarni w najbliższy czwartek nieco pomaluje nam świat na kolorowo?
Chętnie się z Tobą zobaczę. Jestem pewna, że swoją obecnością ucieszysz więcej osób.
czarno biały nastrój trzeba szybko rozproszyć czymś miłym. Może spotkanie w Matarni w najbliższy czwartek nieco pomaluje nam świat na kolorowo?
Chętnie się z Tobą zobaczę. Jestem pewna, że swoją obecnością ucieszysz więcej osób.
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Jagodo, co czytam
.
Mistrzyni koloru, pasteli i zieleni pokazuje i opisuje świat w czarno-białych barwach
.
Toż to mój zestaw. I ta sterta liści, w której jestem zagrzebana
.
Zdróweczka, słonka
.
Wszystkie cieplutkie myśli ślę w Twoją stronę
.
Do zobaczenia w czwartek
.
Mistrzyni koloru, pasteli i zieleni pokazuje i opisuje świat w czarno-białych barwach
Toż to mój zestaw. I ta sterta liści, w której jestem zagrzebana
Zdróweczka, słonka
Wszystkie cieplutkie myśli ślę w Twoją stronę
Do zobaczenia w czwartek
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj
. Dawno mnie tu nie było, wchodzę a tu takie rzeczy
. Czarno - biały świat może nie nastraja optymizmem ale do wiosny już tylko chwila . Głowa do góry ! Życzę dużo zdrowia i żeby Twój niesamowity optymizm i radość życia wróciły jak najprędzej
. Pozdrawiam
.
-
Tamaryszek

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj, Jagi! Mam nadzieję, że jesteś już w lepszym nastroju, może planujesz, czym obsadzić rabaty - ciekawa jestem, co wybrałaś z "drobnokwiatowych bylin",żeby tworzyć wrażenie lekkości?
Cieszę się, że zaglądasz do mnie! Co do mód w ogrodnictwie, to jestem trochę na przekór i w ogóle trochę osobna. Monty'ego uwielbiam i szanuję, m.in. za to, że nie forsuje swoich pomysłów i pozwala iść własną drogą. Kto chce, ten słucha, wolny wybór. Najfajniejsze u niego (czy w Gardeners' World) jest pokazywanie różnych możliwości, z których każda jest dobra, tylko wybierać, co bliskie sercu ogrodnika.
P.S. Waga - świecznik cudna!
Cieszę się, że zaglądasz do mnie! Co do mód w ogrodnictwie, to jestem trochę na przekór i w ogóle trochę osobna. Monty'ego uwielbiam i szanuję, m.in. za to, że nie forsuje swoich pomysłów i pozwala iść własną drogą. Kto chce, ten słucha, wolny wybór. Najfajniejsze u niego (czy w Gardeners' World) jest pokazywanie różnych możliwości, z których każda jest dobra, tylko wybierać, co bliskie sercu ogrodnika.
P.S. Waga - świecznik cudna!
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Jagoda
Po okresie czarno - białym przychodzi okres kolorowy 
- Lisica

- Od: 19 lut 2013, o 19:27
Bongiorno, Jagi!
Nie daj się czarno-białym myślom, trudno je wygonić z głowy, jak raz się zaplęgną.
Natomiast kontynuuj tropienie czarno-białych krajobrazów. Podobają mi się zdjęcia zimowej Raduni, są bardzo nastrojowe, wręcz eleganckie w swej surowości.
Stara cukrownia też ma coś w sobie...
Dzięki za opiekę nad Koteczkiem; dobrze, że nie sprawiał kłopotów wychowawczych. Czy Twoje koty też już szykują się na Dzień Kota i domagają smakołyków?
A teraz - małe pozdrowienia z Trentino.

Jak zwykle w tamtych rejonach, uderza prostota i piękno zarówno krajobrazu jak i miasteczek. Co ciekawe, nie ma przepychu, ostentacyjnego bogactwa, tylko proste, nawet skromne piękno. W ogrodach (jeszcze mocno zimowych) żywopłoty iglaste, żywopłoty bukowe, żywopłotki bukszpanowe, pnące rozy, gigantyczne lawendy, finezyjne baniaki na kwiaty jednoroczne. Aż strach pomyśleć jak to wszystko musi cudnie wyglądać wiosną i latem
.
A przede wszystkim - góry
Nie daj się czarno-białym myślom, trudno je wygonić z głowy, jak raz się zaplęgną.
Natomiast kontynuuj tropienie czarno-białych krajobrazów. Podobają mi się zdjęcia zimowej Raduni, są bardzo nastrojowe, wręcz eleganckie w swej surowości.
Stara cukrownia też ma coś w sobie...
Dzięki za opiekę nad Koteczkiem; dobrze, że nie sprawiał kłopotów wychowawczych. Czy Twoje koty też już szykują się na Dzień Kota i domagają smakołyków?
A teraz - małe pozdrowienia z Trentino.

Jak zwykle w tamtych rejonach, uderza prostota i piękno zarówno krajobrazu jak i miasteczek. Co ciekawe, nie ma przepychu, ostentacyjnego bogactwa, tylko proste, nawet skromne piękno. W ogrodach (jeszcze mocno zimowych) żywopłoty iglaste, żywopłoty bukowe, żywopłotki bukszpanowe, pnące rozy, gigantyczne lawendy, finezyjne baniaki na kwiaty jednoroczne. Aż strach pomyśleć jak to wszystko musi cudnie wyglądać wiosną i latem
A przede wszystkim - góry
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Jagódko , jak się takie czarne zasiedzi to rozumiem, że trudno przegonić.
A gdzie masz rudzielca Szuwarka ?
Może przypomnij sobie tego miłego grubaska, weź na kolanka, to może jego słoneczne futro rozjaśni
szarzyznę przedwiosenną ?
Lisico, piękne te zimowe krajobrazy górskie.
Jeszcze kilka tygodni i znowu będzie pięknie i kolorowo.
Buziaczki dla Was
i ... aby do wiosny.

A gdzie masz rudzielca Szuwarka ?
Może przypomnij sobie tego miłego grubaska, weź na kolanka, to może jego słoneczne futro rozjaśni
szarzyznę przedwiosenną ?
Lisico, piękne te zimowe krajobrazy górskie.
Jeszcze kilka tygodni i znowu będzie pięknie i kolorowo.
Buziaczki dla Was
- Lisica

- Od: 19 lut 2013, o 19:27
Kurka wodna, żeby nie wpis Krysi
, można by pomyśleć, że na Forum padł jakiś pomór
Co jest ?!!
Dość przysypiania, dziś DZIEŃ KOTA!
Proponuję zabawę: niech każdy Miłośnik Kotów wklei tu swoje ulubione, JEDNO zdjęcie Kota, z podpisem.
Jestem pierwsza
, więc zaczynam:
Kaszubskie Kocie Trio.
Zdjęcie pt. "Kotki Śpią".

Zapraszam do zabawy. Czekamy na następne Kotki, Koty, Kocury, Kocice itp. Ciekawe, ile ich się zbierze....
Co jest ?!!
Dość przysypiania, dziś DZIEŃ KOTA!
Proponuję zabawę: niech każdy Miłośnik Kotów wklei tu swoje ulubione, JEDNO zdjęcie Kota, z podpisem.
Jestem pierwsza
Kaszubskie Kocie Trio.

Zapraszam do zabawy. Czekamy na następne Kotki, Koty, Kocury, Kocice itp. Ciekawe, ile ich się zbierze....
Lisica
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- megi1402

- Od: 1 lis 2010, o 00:28
-
ewazawady
- 500p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
To i ja się dołączę.
"Kot pracujący"

Przychodzi do mojego ogrodu i łapie nornice. Jestem mu baaardzo wdzięczna.
PS Dziewczyny dajcie znać czy widać to zdjęcie. Plisss ...
"Kot pracujący"

Przychodzi do mojego ogrodu i łapie nornice. Jestem mu baaardzo wdzięczna.
PS Dziewczyny dajcie znać czy widać to zdjęcie. Plisss ...
Pozdrawiam
Ewa
Ewa