Witaj Tereniu,ale długo Cię nie było ,masz pewnie dużo pracy,fajnie ,że znalazłaś chwilkę i wpadłaś na spacerek,pozdrawiam i dobrej nocki życzę i buziaczki;:196
Kasiu,piwonie dopiero się zaczynają ,ale jest ich coraz więcej i są jak zwykle piękne ,w domu tez mnie cieszą we flakonie to jednak tawulec ,dobrze ,że wiem u Ciebie już kwitnął ,u mnie jeszcze w pączkach,owoców jest dużo ,żeby tylko jakiś grad nie zniszczył,tarczownica rośnie jak szalona ,zresztą wszystko,muszę sporo podciąć ogród ,bo dopiero teraz widać jakie wszystko duże i,pozdrawiam i buziaczki
Maryniu,codziennie robię zdjęcia ,w końcu zastanowiłam się po co kiedy z dnia na dzień niewiele sie zmienia ,ale dalej tak robię ,bo zdaje mi sie ,że już rośliny inaczej wyglądają ,nie jest jeszcze całkiem dobrze,ale co będę narzekać ,gdy pracy tyle ,wiec pomału do przodu ,najwięcej czasu to teraz tracę przy podlewaniu,bo sucho bardzo,są nowe nasadzenia i one nie wytrzymają a i starsze rośliny nie podlewane szybko przekwitną,dziękuję za odwiedziny i pięknych snów życzę
Ewuniu,dobrze,że znalazłaś chwilkę czasu,i wpadłaś na moje ścieżki,i cieszę się ,że się podoba ogród ,który jest teraz olbrzymi,a kwiatów pełno w każdym zakątku,pozdrawiam i buziaczki
Marysiu,karczochy posadziłam od razu ,dość rosną ,ale dzisiaj je obdeptywałam ,bo myszy je podniosły takie kopią tunele,u mnie ten biały irys jeszcze nie kwitnie i nawet pączki dopiero wychodzą ,czyżby u ciebie było aż tak cieplej,nawet nie wiem czy on pachnie,muszę zobaczyć u Ciebie jakie Ty masz ode mnie bodziszki ,na pewno dałam Ci białego a resztę nie pamiętam,na pierwszym zdjęciu są ciemne śliwki ,pyszne a śliwa ma ciemnie liście i jest przez to bardzo ozdobna i pojeść można,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie

u mnie straszna susza ,nic nie pada i muszę podlewać,a to tyle czasu pochłania
Aluś,miło ,że wstąpiłaś ,zaraz wstawię następne spacerowe zdjęcia ,a to są śliwki ciemne , śliwa ma ciemne liście ,jest bardzo ozdobna ,a śliwki pychota pozdrawiam i buziaczki