ale jest śliczny
 ale jest ślicznyEwelinko dziękuję bardzo, ja również Cię pozdrawiam

ale jest śliczny
 ale jest śliczny

no i w ogóle wszystko masz piękne ,kolorowe i pewnie pachnie to wszystko obłędnie
 no i w ogóle wszystko masz piękne ,kolorowe i pewnie pachnie to wszystko obłędnie   Twoja wieś to niesamowicie uroczy zakątek ,a ty umiesz go jeszcze pięknie pokazać.Kosze cuuuudne ,co to za kwiaty w nich rosną?
 Twoja wieś to niesamowicie uroczy zakątek ,a ty umiesz go jeszcze pięknie pokazać.Kosze cuuuudne ,co to za kwiaty w nich rosną?

Cuuudo!
  Cuuudo!
 wtedy zapomina sie o cały zwariowanym świecie gdzie panuje  ostatnio wszechobecna przemoc
  wtedy zapomina sie o cały zwariowanym świecie gdzie panuje  ostatnio wszechobecna przemoc  a dzwonek cudny
 a dzwonek cudny 

Muszę wreszcie tę moją szałwię  Amistad przedstawić ogółowi bo wciąż ja omijam przy wklejaniu fotek.Wiesz Reniu ,że zazdroszczę wszystkim którzy mieszkają z dala od sąsiadów mają cicho i spokojnie
 Muszę wreszcie tę moją szałwię  Amistad przedstawić ogółowi bo wciąż ja omijam przy wklejaniu fotek.Wiesz Reniu ,że zazdroszczę wszystkim którzy mieszkają z dala od sąsiadów mają cicho i spokojnie