Kocham ogród i wszystko z nim związane(początkująca)
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane(początkująca)
Oj tam ,oj tam-zaraz głupia, święta ważne,ale kwiatki też,ja tylko się zastanawiam co Ty z tym wszystkim zrobisz ,ja mimo wszystko w grudniu nie kupuję
- beacia0088

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko jak człowiek jeszcze nie jest do końca kumaty w pewnych dziedzinach to takiemu wszystko wcisną
Ale ja z natury jestem łatwowierna i za bardzo ufam ludziom a że ja dostałam na maksa bzika na punkcie kwiatów itp to już teraz pozamiatane.Ja najpierw kupuję a potem się zastanawiam co z tym dalej,ale mam nadzieję,że jakoś mi przetrwają bo jak to mówią głupi ma więcej szczęścia niż rozumu
Bardziej się martwię szczerze tym co się dzieje z tą pogodą i tymi naszymi roślinkami w ogrodach.Jak one sobie poradzą do wiosny bo jak nas dopadnie większy mróz to może być na serio źle.
Bardziej się martwię szczerze tym co się dzieje z tą pogodą i tymi naszymi roślinkami w ogrodach.Jak one sobie poradzą do wiosny bo jak nas dopadnie większy mróz to może być na serio źle.
Piękne odsłony w czerwieni i żóltych barwach
Ja też bardzo lubię to całe zamieszanie przed Świetami, lepienie pierogów, strojenie choinki, ten szum i gwar. Tylko te porządki....
Dzisiaj robię pierniczki
Ja też bardzo lubię to całe zamieszanie przed Świetami, lepienie pierogów, strojenie choinki, ten szum i gwar. Tylko te porządki....
Dzisiaj robię pierniczki
- Koleszko
- 500p

- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Nie mogę .
Dobra jesteś .
Ładne krzaczory .
Ja tam na małym zakupowym odwyku jestem .

- Edyta1

- Od: 20 paź 2011, o 00:06
Beatko, a gdzie Ty takie zakupy teraz robisz? Napisz jakie róże kupiłaś
.
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- beacia0088

Edytko ja kupowałam od p.Marianny z facebooka,tam ona jest w grupie ogrodniczej jak i ja i ona ma szkółkę .Kupiłam bo wiele osób kupowało i jeszcze kupuje.Ja na razie nie mam już gdzie trzymać bo pewnie bym jeszcze coś kupiła,ale teraz muszę czekać do wiosny,tylko nie wiem czy wytrzymam
Kupiłam w sumie 12 róż:biała wielokwiatowa,różowa,angielska,cytrynowa,purpurowa,miedziano-różowa,herbaciana,żółta,bordo wpadająca w czerń,waniliowa,biskupia i w kolorze fuksji.Wiosną się okaże co z tego będzie,ale mam nadzieję,że będę takie jakie napisałam.
Kupiłam w sumie 12 róż:biała wielokwiatowa,różowa,angielska,cytrynowa,purpurowa,miedziano-różowa,herbaciana,żółta,bordo wpadająca w czerń,waniliowa,biskupia i w kolorze fuksji.Wiosną się okaże co z tego będzie,ale mam nadzieję,że będę takie jakie napisałam.
- beacia0088

Kochani święta już tuż tuż za pasem .Każdy coś robi ,szykuje itp.,ale też trzeba znaleźć czas na odpoczynek i relaks.Dla mnie te święta są piękne mimo braku śniegu ,te dekoracje ,stroiki i choinki to jest to co uwielbiam.No i te piękne Jasełka przygotowane przez dzieci ,śliczne:)
A to mój najmłodszy jako pasterz

A to mój najmłodszy jako pasterz

- Koleszko
- 500p

- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Poproszę o link na pw doo tej grupy i do tej Pani . 
- kamil888
- 500p

- Od: 26 lip 2012, o 17:59
Czy ja też moge dostac na PW namiar na tą Panią? 
- beacia0088

- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Witaj Beatko poświątecznie
Jak tam różyczki? Co z nimi zrobiłaś?
Gratuluję Pastuszka. Jednak, kiedy ma się małe dzieci, święta mają zupełnie inną atmosferę
Pozdrawiam Dorota
Jak tam różyczki? Co z nimi zrobiłaś?
Gratuluję Pastuszka. Jednak, kiedy ma się małe dzieci, święta mają zupełnie inną atmosferę
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- anastazja B
- 1000p

- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Widzę ,że tu się jakaś epidemia zakupowa rozprzestrzenia
Beatko przechowaj je tylko w odpowiednich warunkach do wiosny ,bo szkoda by było aby zmarniały
Beatko przechowaj je tylko w odpowiednich warunkach do wiosny ,bo szkoda by było aby zmarniały
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Beatko święta minęły teraz sylwester a potem odliczanie do wiosny i wiosennych wysiewów. 
- beacia0088

Danio Dorotko i ja cię witam już po świętach.Moje różyczki wsadziłam w miejscu gdzie ziemia nie zamarza i jest bardzo zacisznie. Zakopczykowałam je a na wiosnę zrobię im nową rabatkę jak nie znajdę innego miejsca.Mam czas żeby pomyśleć co i jak z nimi zrobić.Resztę krzewów mam w ziemi w piwnicy na parapecie okna,mam nadzieję,że jakoś dotrwają do wiosny.
anastazja B Beatko mam nadzieję,że dobrze je zabezpieczyłam bo zależy mi bardzo,żeby przetrwały do wiosny a że ja nie mogę spokojnie usiedzieć to wariuje i kupuje a potem dopiero się zastanawiam co z nimi dalej ,taka głowa
becia123 Beatko oj minęły święta,minęły .Teraz sylwester i Nowy Rok.Ja już myślę po Nowym Roku wysiać co nieco bo mnie nosi jak ciort i chyba dłużej nie będę czekać.Co wyjdzie to wyjdzie a co nie to na wiosnę powtórka z wysiewów.
anastazja B Beatko mam nadzieję,że dobrze je zabezpieczyłam bo zależy mi bardzo,żeby przetrwały do wiosny a że ja nie mogę spokojnie usiedzieć to wariuje i kupuje a potem dopiero się zastanawiam co z nimi dalej ,taka głowa
becia123 Beatko oj minęły święta,minęły .Teraz sylwester i Nowy Rok.Ja już myślę po Nowym Roku wysiać co nieco bo mnie nosi jak ciort i chyba dłużej nie będę czekać.Co wyjdzie to wyjdzie a co nie to na wiosnę powtórka z wysiewów.
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21