Przedwiośnie na wsi
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Przedwiośnie na wsi
Maryś
ciemierniki cudo jeszcze tyle pąków nie widziałam
Ja mam jednego bo w zeszłą zimę poszły mi dwa i kupiłam ale nie wiem jak on mi się będzie sprawował
Co ty im dałaś że są takie ładne 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Iwonko wkurzyłam się na tego kreta, bo to jakaś nowa bestia
Ziemia jeszcze kleista bo rozgarnęłabym i może coś mu tam wpuściła, ale nie da się. Monisia to taka ciut starsza wersja Myszkina rozrabiaka wiecznie głodna, zjadłaby własny ogon
Aniu ja też wolę, ale musiałam Dorotce udowodnić, że mówię prawdę. Niestety więcej zimy niż wiosny
Pat to dobrze że masz te placki, bo przynajmniej wiesz ja trawa wygląda (ja też). A muchy dzisiaj pojawiły się nagle dwie! szkoda, że tych odgłosów nie nagrałam
Ewuniu majowa Monika to skrzyżowanie zwykłego z jakimś rasowcem albo łasicą bo futro to ma na 7-8 cm długie a ogon
Jak pójdziesz do ogrodu to może jednak coś znajdziesz
Agnieszko tak pasuje ciemiernikom u mnie ale dostałam je chyba 12 lat temu od przemiłej ogrodniczki która już uprawia ogrody na górze
i przesadzałam trzy razy tu rosną 7 lat.
Gosiu Droga tak to są ciemierniki moje kochane ! Kurki mają prawo do przerwy tym bardziej, że codziennie jajko jest (a po co mi więcej) U nas dwie pierwsze muchy się pokazały jak słońce walnęło w okno więc pewnie i u Ciebie się pojawią
Iwonko dzień naprawdę był piękny! taki radosny
a bazie jeszcze schowane ale jak poświeci trochę to dostaną wiatru w żagle!
Eluś tak to moja chluba dwie kępy rosną 7 lat, a dwie próbuję dzielić i trochę już rozdałam. Zobaczymy jak te naruszone będą sobie radziły jak dobrze to na pewno zrobię trochę sadzonek po przekwitnięciu
Aniu ja też wolę, ale musiałam Dorotce udowodnić, że mówię prawdę. Niestety więcej zimy niż wiosny
Pat to dobrze że masz te placki, bo przynajmniej wiesz ja trawa wygląda (ja też). A muchy dzisiaj pojawiły się nagle dwie! szkoda, że tych odgłosów nie nagrałam
Ewuniu majowa Monika to skrzyżowanie zwykłego z jakimś rasowcem albo łasicą bo futro to ma na 7-8 cm długie a ogon
Jak pójdziesz do ogrodu to może jednak coś znajdziesz
Agnieszko tak pasuje ciemiernikom u mnie ale dostałam je chyba 12 lat temu od przemiłej ogrodniczki która już uprawia ogrody na górze
Gosiu Droga tak to są ciemierniki moje kochane ! Kurki mają prawo do przerwy tym bardziej, że codziennie jajko jest (a po co mi więcej) U nas dwie pierwsze muchy się pokazały jak słońce walnęło w okno więc pewnie i u Ciebie się pojawią
Iwonko dzień naprawdę był piękny! taki radosny
Eluś tak to moja chluba dwie kępy rosną 7 lat, a dwie próbuję dzielić i trochę już rozdałam. Zobaczymy jak te naruszone będą sobie radziły jak dobrze to na pewno zrobię trochę sadzonek po przekwitnięciu
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Marysiu, tak się zastanawiałam co te nogi od maszyny robią w szczerym polu, i nic nie wymyśliłam, czy możesz zaspokoić moją ciekawość 
Jak dla mnie to nie jest szczere pole ,a kawałek tarasu -mogę się mylić oczywiściezielonajagoda pisze:Marysiu, tak się zastanawiałam co te nogi od maszyny robią w szczerym polu, i nic nie wymyśliłam, czy możesz zaspokoić moją ciekawość
Marysiu jak mnie poniesło , to sprostuj proszę
- zielonajagoda

- Kontakt:
To znaczy że jestem ślepa jak ten Marysi kret z ogroduiwonaPM pisze:Jak dla mnie to nie jest szczere pole ,a kawałek tarasu -mogę się mylić oczywiściezielonajagoda pisze:Marysiu, tak się zastanawiałam co te nogi od maszyny robią w szczerym polu, i nic nie wymyśliłam, czy możesz zaspokoić moją ciekawośći widzę tam donice ze zwisającymi kwiatuszkami
Iwonko kwiatki to ja tam widzę oczami wyobrazni 
- Maska

- Kontakt:
Iwonki moje Drogie to jest drewniany taras pokryty cały warstwą śniegu , a na tarasie stoją nogi od maszyny o którym Jogódko pisałyśmy że będę na nim blat kamienny kłaść

- zielonajagoda

- Kontakt:
Tak się domyślałam że to te nogi od przyszłego stolika, tylko nie dojrzałam że to taras i się zastanawiałam dlaczego stoją w śniegu, taka gapa ze mnie 
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Marysiu a gdzie Ty kurka mieszkasz
No przeca u Ciebie zima sie zatrzymała no...pogonic trzeba ja bo sie zasiedziała
Ale ciemierniki masz cudne, jakie kepy
...u mnie to maluszki 
Ale ciemierniki masz cudne, jakie kepy
- Maska

- Kontakt:
Iwonko wszystko przez te zwały ,sniegu
Doruś
niedaleko Ciebie a jednak! mówiłam - masz!
Cały dzień świeciło słoneczko i niewiele co się rozpuściło. Ciemierniki lubią moją glinę
Doruś
Cały dzień świeciło słoneczko i niewiele co się rozpuściło. Ciemierniki lubią moją glinę
czyli miałam nosa ,co do tarasuMaska pisze:Iwonki moje Drogie to jest drewniany taras pokryty cały warstwą śniegu , a na tarasie stoją nogi od maszyny o którym Jogódko pisałyśmy że będę na nim blat kamienny kłaść![]()
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu to miała być wiosna a nie zima z oznakami wiosny, a ten praptak to może jakiś gawron albo bażant szuka bażancicy i zapuścił się do twoich kokosz 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska

- Kontakt:
Iwonko na stoliku będzie stała moja kawusia i mój laptopik z FO
Tarasik jest w trakcie organizacji, bo niedawno skończyła się budowa i porządkowanie
Marysiu bażanty to u mnie na co dzień łażą i albo miał takie gorące łapy, że przytopił więcej śniegu albo to był mutant, bo ślady na prawdę spore i głębokie więc ciężka bestia!
A ja mam tylko taką wiosnę - inna pod śniegiem więc nie będę wydrapywać - poczekam
Tarasik jest w trakcie organizacji, bo niedawno skończyła się budowa i porządkowanie
Marysiu bażanty to u mnie na co dzień łażą i albo miał takie gorące łapy, że przytopił więcej śniegu albo to był mutant, bo ślady na prawdę spore i głębokie więc ciężka bestia!
A ja mam tylko taką wiosnę - inna pod śniegiem więc nie będę wydrapywać - poczekam
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Marysiu....a może to ten słoń, co d*** u Was w okolicy świeci? Taki nietypowy, trójpalczasty?
Pięknego masz ciemiernika, a skoro piszesz, że mu glina tak służy, to muszę też kupić, żeby mieć w przyszłym roku czym oczy w lutym cieszyć
Pięknego masz ciemiernika, a skoro piszesz, że mu glina tak służy, to muszę też kupić, żeby mieć w przyszłym roku czym oczy w lutym cieszyć
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marysiu a przegoń tę zimę od Ciebie w czortuuuu
Nie mogę uwierzyć tylachna śnieguuu 
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię