Ciekawa ostatnia roślinka

Swego czasu było o nim głośno
  Swego czasu było o nim głośno   Była tu słynna basa wojsk radzieckich zanim miasteczko oddano Polakom. To Pomorze Zachodnie, prawie na trasie Piła - Koszalin. Ja mieszkam na wsi koło Bornego.
  Była tu słynna basa wojsk radzieckich zanim miasteczko oddano Polakom. To Pomorze Zachodnie, prawie na trasie Piła - Koszalin. Ja mieszkam na wsi koło Bornego.

Posadzone U nas ciepło bez mrozu i śnieguaguskac pisze:Przyszłam sprawdzić czy posadzone
Jak tam u Was?? Też sypnęło śniegiem?

drewutnia pisze:Ale masz dużo piennych kwiatków
ale najbardziej fajny masz domek dla dzieci

a frajdy było i jest nadal
 a frajdy było i jest nadalWiolu. Zadarniająca ,płożąca ,szybko się rozrasta.wiolamanka pisze:Fotki śliczne
Ciekawa ostatnia roślinka

Tak
 Tak   Mi tez nie ma kto Tyle ,ze ja nie mam drzewa .Moja połówka nigdy nie robiła takich rzeczy ale jest zdolny chłopak , uparty i dokładny więc powoli po pracy zrobił bez użycia jednego gwożdzia
 Mi tez nie ma kto Tyle ,ze ja nie mam drzewa .Moja połówka nigdy nie robiła takich rzeczy ale jest zdolny chłopak , uparty i dokładny więc powoli po pracy zrobił bez użycia jednego gwożdzia   Witaj Kochana
 Witaj Kochana 

Pracuje i chyba już na stałewielkakulka pisze:Mieszka na stałe czy studiuje?
 choć jeszcze nie na swoim.
 choć jeszcze nie na swoim.Ale zazdroszczę... ja dziś wykopywałam bulwy i miała jeszcze w planach trochę okrywania, ale śnieg mnie przegonił, nie było go wiele, ale zrobiło się paskudniebecia123 pisze:Posadzone U nas ciepło bez mrozu i śniegu

Lubie ciepło ale zima musi też być.
 Lubie ciepło ale zima musi też być.  dzięki za odwiedziny Aguś wpadaj częściej.
 dzięki za odwiedziny Aguś wpadaj częściej.