Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3
Mnie sie tam wszystko podoba - mam niedosyt - wiecej, wiecej 
Jule, Pamelko (nikon D5100), Agatko, Su, Ewcia - dzięki! Naprawdę się Wam podoba?? ja się dopiero uczę i to focenie jest bardzo skomplikowane, ale jakie przyjemne... uwielbiam robić zdjęcia 
dla Was - różowe mini z mojego parapetu ;)

dla Was - różowe mini z mojego parapetu ;)

- Edyta1

- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wspaniałe zdjęcia, solidny sprzęt
.
Ten miskant na zdjęciu to cukrowy czy coś innego?
A co do wiosennych zakupów w Niemczech to może bym się podłączyła
.
Ten miskant na zdjęciu to cukrowy czy coś innego?
A co do wiosennych zakupów w Niemczech to może bym się podłączyła
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- Padawan Collies
- 100p

- Od: 1 lis 2011, o 20:34
- Kontakt:
Aga, piękny ogród! Róże boskie (Pilgrim... och i ach!), jesienne kolory też.
Ale też i te bardziej zwyczajne rośliny piękne, i pięknie pokazane,
mnie urzekła fotka z brzozami, ich lśniąca biel. Piękne.
Ale też i te bardziej zwyczajne rośliny piękne, i pięknie pokazane,
mnie urzekła fotka z brzozami, ich lśniąca biel. Piękne.
Pozdrawiam - Mariola & Padawanki Copyright@Padawan Collies
Nasz ogród na Forum
GÓRY
Nasz ogród na Forum
GÓRY
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aga,
zdjęcia wychodzą bardzo ładne
Masz talent do focenia, wstawiaj następne chętnie poogladamy. 
- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Faktycznie super zdjęcia...Ucz się tak dalej a my pooglądamy 
- Atka-a1

- Od: 28 kwie 2009, o 09:58

Piękne zdjęcie
witajcie w ten mroźny poranek... na termometrze -3st, ale słońce dobrze już się obudziło i zakładam że w nocy było sporo niżej... ocukrzona szronem przyroda wygląda w słońcu bardzo ładnie, ale widać po roślinach, że idą spać...
Atko - Beato, moja sąsiadko niedaleka! czytałam, że ogródek masz raczej niewielki, ale może zmieści się kępa traw? właśnie jesienią i zimą najładniej zdobią ogrody...
Aga, Majeczka - dzięki! to focenie nie jest łatwe, ale zgłębiam tajniki ;) może z czasem będzie to widać na zdjęciach ;)
Mariolu, witam Cię serdecznie po raz pierwszy i dziękuję za miłe słowa... cieszę się, że podobają Ci się brzozy - one dają ukojenie i dobrze nastrajają... a róże - cóż powiedzieć, jak się raz pokocha... zresztą, sama wiesz ;) zapraszam Cię jak najczęściej
Igor, ja wsadzałam spore jodły i od razu rodziły szyszki - warto więc zainwestować w większy egzemplarz
Edytko, tak, to miskant cukrowy... bardzo, bardzo lubię jego cudne kłosy! jeśli chodzi o zakupy różane, to chętnie - skrzykniemy się w odpowiednim czasie
dla Was:

Atko - Beato, moja sąsiadko niedaleka! czytałam, że ogródek masz raczej niewielki, ale może zmieści się kępa traw? właśnie jesienią i zimą najładniej zdobią ogrody...
Aga, Majeczka - dzięki! to focenie nie jest łatwe, ale zgłębiam tajniki ;) może z czasem będzie to widać na zdjęciach ;)
Mariolu, witam Cię serdecznie po raz pierwszy i dziękuję za miłe słowa... cieszę się, że podobają Ci się brzozy - one dają ukojenie i dobrze nastrajają... a róże - cóż powiedzieć, jak się raz pokocha... zresztą, sama wiesz ;) zapraszam Cię jak najczęściej
Igor, ja wsadzałam spore jodły i od razu rodziły szyszki - warto więc zainwestować w większy egzemplarz
Edytko, tak, to miskant cukrowy... bardzo, bardzo lubię jego cudne kłosy! jeśli chodzi o zakupy różane, to chętnie - skrzykniemy się w odpowiednim czasie
dla Was:

- Jule

Nie lubie, no nie lubie zimna i tej pory roku - wylaczajac swieta i sylwka oczywiscie ale na fotach wyglada niczego sobie.
Jestem bardzo ciekawa czy moja kalina w zimie zakwitnie. Ale chyba nie, bo po majowych sniegach nie mogla dojsc do siebie, to przycielam ja na krotko i teraz to moze z 40 cm ma.
Jestem bardzo ciekawa czy moja kalina w zimie zakwitnie. Ale chyba nie, bo po majowych sniegach nie mogla dojsc do siebie, to przycielam ja na krotko i teraz to moze z 40 cm ma.
-
Stachu 1956
Ładne widoczki ocukrzonej przyrody .
Wszystko jakoby stanęło w bezruchu i czeka .
Wszystko jakoby stanęło w bezruchu i czeka .
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Ależ się napracowałaś Aga , by tyle roślin nurzać w cukrowej otoczce
. Ech , fotki rośli uwiecznione w kadrze nowego sprzętu - po prostu niesamowite . Te detale , w makro są niczym portrety na tryptyk .
U mnie dzisiaj bylo -3 *C , już zima chuchnęła swym mrożnym powietrzem i oszroniła wszystko , co napotkała po drodze. Żal jest pąków róż , które już się nie rozwiną w piękne kwiaty
.
U mnie dzisiaj bylo -3 *C , już zima chuchnęła swym mrożnym powietrzem i oszroniła wszystko , co napotkała po drodze. Żal jest pąków róż , które już się nie rozwiną w piękne kwiaty
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zdjęcia zachwycające
Już podkreślałam niesprawiedliwość
Inwestycja w sprzęt bardzo udana, ale bez dobrego oka i tak byłaby na nic. Nawet paskudne zimno ładnie pokazane. A co dopiero będzie wiosną
U mnie biało i zimno, pewnie cały dzień spędzę raczej w domu, na porządkach
Róże niech się hartują 
- Jule

No niby niech sie hartuja ale dlaczego ja musze
nie, nie u mnie juz po wykopkach ... tylko ze ja mam jedna przypadlosc, jak zaczyna sie robic zimno, to ja przestaje finkcjonowac i jakbym teraz tego nie zrobila, to pozniej za żadne skarby bym sie nie zebrala.
- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Ale mrożące zdjęcia...Mimo to mają swój urok...Fajne ujęcie traw..
Staszku, Jule, Ewa, Jagódka, Aga - trochę pracy to oszronienie każdej roślinki wymaga, ale na szczęście nie nas, ogrodników ;) szczerze mówiąc, wolałabym nie focić ich urody tylko móc oglądać i pokazywać same letnie odsłony przyrody... też jestem ciepłolubna 
połowa pracy za nami... z koszenia-odkurzania liści zrobiła się ich cała taczka i kolejna taczka krecich kopców, które spożytkowałam do - nomen omen - kopcowania róż ;) zostały jeszcze jakieś drobiazgi na popołudnie, jeśli będzie siła i ochota...
dobrego weekendu!
połowa pracy za nami... z koszenia-odkurzania liści zrobiła się ich cała taczka i kolejna taczka krecich kopców, które spożytkowałam do - nomen omen - kopcowania róż ;) zostały jeszcze jakieś drobiazgi na popołudnie, jeśli będzie siła i ochota...
dobrego weekendu!