Dzialeczko ,coś ociągają się te moje liliowce .Wiele jeszcze nie kwitnie .
Mario ,liczę ,że te liliowce szybko się rozrosną .
Christinkrysiu ,jeżówki nie robią postępów ,bo albo strasznie leje,jak np.dzisiaj od rana, albo spiekota straszna,jak wczoraj i w sobotę .
Gencjano ,ja zawsze jestem chętna na nadwyżki .A jakie kolorki irysków masz

Upatruj sobie jeszcze coś u mnie .
Dwostr ,jeszcze czekam na wiele lilii i liliowców .Jetem ciekawa ,czy wszystkie okażą się takie jak zamawiałam .Co do liliowców jestem pewna ,bo kupowałam u naszej forumowej Anitki ,ale lilie

Zobaczymy .
Kogra ,uwielbiam te zwykłe liliowce ,bo ładnie się rozrastają i nie sprawiają kłopotów.
Stasiu ,mam nadzieję ,że nie przysnęłaś przy kompie,albo gdzieś na rabatkach ,w moim ogrodzie .
Dalu ,sporo mam lilii i liliowców ,ale stwierdziłam ,że tych pierwszych muszę jeszcze dokupić .Pięknie się prezentują,pachną,długo kwitną i nie zajmują dużo miejsca.
Izo ,zapach roznosi się po całym ogrodzie .Lilie starsze,są bardzo wysokie .Już mnie przerosły .Jedynie te nowe zakupy są niższe .W przyszłym roku pewnie poszaleją .
Takasobiemnie się udało z tygrysimi .Kupiłam mix ,ale mam -białe ,żółte ,pomarańczowe i czerwone ,a nawet pomarańczowe pełne .Na razie kwitną tylko białe .Pozostałe kwitły w zeszłym roku ,więc mam nadzieję ,że w tym też nie zawiodą.
Andrzejek ,masz rację .
Siewka
Zakwitło jeszcze kilka,ale niestety po bardzo ulewnych ,rannych opadach ,nie nadają się do pokazania .